loader
Foto

Galerie foto

Alice Barb, invitată la "Drumul succesului"

Pianista, actriţa, regizoarea Alice Barb este invitata Emei Pendiuc în ediţia de vineri, 28 iunie, de la ora 18:30, pe TVR 1.

 

Pianistă, actriţă, regizor de operă şi de teatru, manager de top şi antreprenor cultural, Alice Barb este singura personalitate din România care a înfiinţat şi a condus două Centre Culturale : „Casa Artelor Eliad” şi “Casa Artelor Dinu Lipatti,” în cadrul cărora a construit spații culturale, a organizat zeci de spectacole şi sute de evenimente culturale, festivaluri, tabere de sculptură, lansări de cărţi şi de CD-uri, promovând, în special, cultura română şi artiștii români.

(w882)

Este, de asemenea, directorul fondator al Colecției Esențial, al Festivalurilor “I love Lipatti ” şi “Mozartissimo”, precum și al revistei de cultura “Prima Iubire, Muzica”.

(w882)

Pentru activitatea desfășurată până acum, ca o încununare a efortului și talentului domniei sale, a primit peste 20 de premii pentru regie, spectacole și evenimente culturale, iar în 2005 Președinția României i-a decernat Meritul Cultural.

(w882)

Realizator: Ema Pendiuc

Producator tv: Maria Cristina Țilică

FILM.TVR.RO

Logo

 
Eurovision 2024: Au început repetițiile tehnice la Malmö

La Malmö Arena din Malmö, Suedia, joi, 18 aprilie au început repetițiile tehnice pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.

Despre naşterea Patriarhiei Române şi rolul pe care ortodoxia l-a avut în înfăptuirea Marii Uniri, într-o analiză „OMUL ŞI TIMPUL”

Duminică, 21 aprilie, de la ora 17:00, realizatorul Rafael Udrişte propune telespectatorilor TVR Cultural o dezbatere despre importanţa ...

„Ce se întâmplă cu filmul de animație?”, o dezbatere „CineSens”, cu Magdalena Stanciu

În cea de-a doua ediție a emisiunii „CineSens”, Magdalena Stanciu îi va avea ca invitați pe creatorii de film de animație Anca Damian, Radu ...