loader
Foto

A treia zi la Jocurile Olimpice

Sportivii români au noi şanse la medalii luni 30 iulie, în a a treia zi a Jocurilor Olimpice de la Londra. Ana Maria Brânză, Simona Gherman şi Anca Măroiu sunt printre favorite la medaliile din concursul feminin de spadă.

 

Actualizare:

Trăgătorul Alin George Moldoveanu a obţinut medalia de aur la tir, în proba de puşcă cu aer comprimat 10 m, iar judoka Corina Căprioriu a luat argintul la categoria 57 kg. Anca Măroiu şi Simona Gherman au fost învinse în sferturile de finală ale probei de spadă, ambele cu scorul de 15-14. La canotaj, echipajul de dublu rame feminin s-a calificat în finală. Competiţiile sunt transmise live pe www.jo2012.tvr.ro


Luni, 30 iulie, este o nouă zi încărcată pentru delegaţia României la Jocurile Olimpice 2012. Cele mai mari şanse la medalii le au Ana Maria Brânză, Simona Gherman şi Anca Măroiu, în competiţia feminină de spadă.

Trăgătorul Alin Moldoveanu va intra în concurs în proba de puşcă aer comprimat - 10 m, iar Corina Căprioriu se va lupta pentru o medalie la judo, în limitele categoriei 57 de kilograme, transmite Agerpres.

Canotoarele Georgeta Andrunache şi Viorica Susanu vor încerca să obţină calificarea în finală la dublu rame. În calificări va evolua şi echipajul masculin de 4 rame fără cârmaci.

Azi vor mai evolua înotătorii Camelia Potec şi Alexandru Coci, iar Adrian Crişan va intra în concurs  la tenis de masă. Dacă vremea o va permite,ar trebui să aibă loc şi meciuri în turneul de tenis.

Programul transmisiunilor TVR:

TVR1

11:30 - canotaj, serii

11:30 - judo

12:00 - înot

12:30 - scrimă feminin

16:00 - judo, finale

20:00 - scrimă, feminin, finale

21:30 - înot

 

TVR2

13:15 - handbal, Coreea - Danemarca

14:00 - tenis, turul 2

18:30 - gimnastică m, finale

21:00 - haltere

21:00 - tenis de masă

FILM.TVR.RO

Logo

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Abordarea modernă a sarcinii

Abordarea modernă a sarcinii

publicat: Vineri, 10 Mai 2024

În ediția de luni, 13 mai, a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră” aflați despre pregătirea sarcinii, etapele-cheie în monitorizarea ...

„După 40 de zile”, o dramă românească despre dragoste și drama unei prietenii, la TVR Cultural și TVR 2

Drama românească „După 40 de zile”, o poveste despre iubire și drama unei prietenii, regizată de Andrei Gruzsniczki în 2021, va fi difuzată la ...