loader
Foto

Galerie foto

Victor Ciorbea la "Foc încrucişat": principalele declaraţii

„Am dispus 41 de anchete izvorâte din mass-media” ,a spus Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, în ediţia de duminică a emisiunii Foc încrucişat.Citiţi mai departe cele mai importante declaraţii din 21 septembrie.

 

Alina Stancu şi partenerul său de studio la Foc încrucişat, Cornel Nistorescu, l-au avut alături de ei, în platoul TVR 1, duminică, 21 septembrie, pe Victor Ciorbea, Avocatul Popoporului. Emisiunea a fost difuzată, ca în fiecare duminică, de la 13.00 la 14.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, unde pot fi urmărite, de altfel, şi toate ediţiile anterioare.

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului, fost lider de sindicat, fost primar general al capitalei, fost preşedinte al PNŢCD, fost premier s-a declarat onorat să fie invitat, după 10 ani, într-o emisiune la TVR. Alături de gazda dezbaterii şi de invitatul ei permanent, Victor Ciorbea a discutat despre rolul funcţiei pe care o ocupă şi despre activitatea sa în această calitate: „Menirea Avocatului Poporului, potrivit Constituţiei, este aceea de a apăra drepturile şi libertăţile cetăţenilor în aporturile acestora cu alte autorităţi publice”, a explicat Victor Ciorbea.

„În ultimele patru luni şi jumătate m-am bătut pe multiple planuri, dovadă că s-au dublat, chiar triplat, numărul de petiţii, de audienţe sau de oameni care dau telefoane (n.r. la Instituţia Avocatului Poporului). […] În ultimele patru luni şi jumătate am dispus 41 de anchete izvorâte din mass-media”, a mai precizat invitatul Alinei Stancu la Foc încrucişat.

***

Din 7 septembrie, în fiecare duminică, la prânz, Cornel Nistorescu este invitatul Alinei Stancu la o dezbatere „pe toate fronturile”. La aceeaşi masă, moderatoarea şi invitatul permanent al emisiunii stau faţă în faţă cu principalii actori implicaţi în cele mai importante evenimente ale săptămânii. Fie că sunt din domeniul economic, politic, social sau artistic, aceste evenimente sunt comentate şi analizate, confruntarea ideilor ducând la Foc încrucişat.

În afara evenimentelor care au făcut breaking news în buletinele de ştiri, la Foc încrucişat sunt discutate şi subiectele insuficient exploatate de media. Pornind de la ce s-a întâmplat, aflăm de ce şi la ce consecinţe ne putem aştepta în viitor.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...