loader

 

Bine ai venit!

Pentru a te înscrie la talent-show-ul “Vedeta Populara“ te rugăm să completezi formularul de înscriere și apoi sa ne trimiti un clip video cu tine interpretând o melodie din zona etnofolclorică pe care vrei să o reprezinți în concurs.

Se pot inscrie și cei care au mai participat la preselecțiile anterioare organizate de TVR pentru emisiunea “Vedeta Populară” .

 

Despre concurs

“Vedeta Populara“, cel mai mare talent-show de folclor din România, este un program exclusiv muzical, amplu și complex, care își propune să lanseze noi talente în folclorul muzical, o nouă generaţie de vedete şi să readucă în prim plan valorile culturii tradiţionale româneşti.

În fiecare ediție a concursului participă câte cinci concurenți care trebuie să susțină trei probe: interpretarea unui cântec din zona folclorică pe care o reprezintă, susținerea unui duet alături de un invitat și testarea memoriei muzicale. Juriul format din cinci personalități este cel care decide concurentul care promovează în semifinala concursului.

După suținerea celor două probe din Semifinală, juriul va desemna concurenții care vor participa la Finală, în care doar unul dintre ei va avea șansa de a câștiga marele premiu și titlul de ”Vedeta Populară”.

 

Iuliana Tudor

"În ultimii 6 ani s-a demonstrat încă o dată, prin show-ul “Vedeta Populară”, că folclorul este și astăzi parte din viața tuturor românilor.

Tot mai mulți tineri se apropie de acestă lume dorind să devină promotori ai valorilor culturii tradiționale din România. Noi le susținem drumul oferindu-le șansa de se prezenta într-un cadru profesionist și de a învâța mult din ceea ce presupune calitatea de interpret al folclorului românesc. De asemnea „Vedeta Populară” este deschisă și tuturor celor care, ajunși la vârsta maturității, își împlinesc visul de a cânta pe o mare scenă.

"Vedeta Populara" este show-ul care iți poate dechide drumul către o carieră în lumea folclorului muzical.

Daca ai voce, dacă iubești tradițiile și ai încredere în tine înscrie-te în baza noastră de date.”