loader
Foto

San Marino: Prima săptămână a rundei de audiții s-a încheiat

Vineri, 17 decembrie, s-a încheiat prima rundă de audiții pentru categoria „Artiști emergenți” - „Una voce per San Marino”.

 

Cinci zile de castinguri au avut loc în San Marino.

RTV a confirmat că cererile de participare rămân deschise.

Cântăreții interesați să concureze în selecția națională au timp până pe 8 ianuarie să aplice pe site-ul unavocepersanmarino.com.

A doua rundă de castinguri va avea loc în perioada 3 - 11 ianuarie.

În februarie 2022, o serie de semifinale și o finală vor decide cele nouă cântece care vor trece în Marea Finală. Artiștii emergenți clasificați în top 3 vor primi premii în bani în valoare de 1000 €, 2000 € și, respectiv, 7000 €.

Marea Finală are loc pe 19 februarie 2022 la Teatro Nuovo din Dogana. În finală vor participa 18 artiști - nouă artiști emergenți și nouă artiști mari.

foto: wiwibloggs

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

Luni, 29 aprilie, de la ora 19:00, revedeți o ediție a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internațional.

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...