loader
Foto

"Regional Café" vine cu ştiri şi bună dispoziţie la micul dejun!

O zi bună începe cu o cafea servită alături de cele mai importante ştiri şi evenimente ale dimineţii, iar “Regional Café” aduce, de luni până vineri, pe TVR 3, cele mai interesante şi utile informaţii pentru telespectatori.

 

Staţiile locale ale Televiziunii Române sunt pregătite să le ureze românilor “Bună dimineaţa!” începând cu ora 8.00, şi, timp de o oră, fiecare îi invită să servească relaxaţi micul dejun alături de realizatorii TVR din Craiova, Cluj, Iaşi, Timişoara şi Târgu-Mureş.
Pentru un matinal plin de informaţii utile, necesare unei zile care să se desfăşoare în bune condiţii pentru fiecare telespectator,  “Regional Café” aduce în studio specialişti din toate domeniile.

TVR 3 estepostul de televiziune destinat comunităţilor locale, iar pe lângă ştirile şi evenimente din ţară, telespectatorii se vor bucura de informaţii din trafic sau prognoza meteo. Între rubricile matinalului se regăsesc sfaturile utile, iar prietenii “Regional Café” află de la prima oră ce le-au pregătit astrele. Nu vor lipsi nici reţetele, sfaturile de îngrijire şi înfrumuseţare, dar şi sugestii de prevenţie şi sănătate pentru orice început de zi.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...