loader
Foto

„Prietenii TVR 2 văd cele mai frumoase spectacole”

TVR2 a pregătit un nou concurs. Sub genericul „Prietenii TVR2 văd cele mai frumoase spectacole”, concursul se desfășoară în perioada 13 martie – 31 decembrie 2023 pe pagina oficială Facebook TVR2 (facebook.com/TVR2).

 

De luni până joi, în timpul alocat serialului „Doctor Quinn”, începând cu ora 19:05, va fi postat pe ecran un indiciu. Considerat a fi una dintre cele mai populare şi îndrăgite serii western, „Doctor Quinn" spune aventurile doctoriței Quinn, absolventă de Harvard, dar care a decis să practice medicina într-un orășel numit Colorado Springs a câștigat numeroși fani încă de la început și se numără printre cele mai iubite producții de televiziune și în România. Serialul „Doctor Quinn” este difuzat pe TVR2 de de luni până duminică, începând cu ora 19:05.

Toţi cei care doresc să participe la concursul „Prietenii TVR 2 văd cele mai frumoase spectacole” trebuie să fotografieze ecranul televizorului, cu indiciul afișat pe ecran, să posteze fotografia la postarea de concurs din pagina TVR 2 sub forma de comentariu și să menționeze (să dea tag) o persoană împreună cu care doresc să meargă la un spectacol din București.

Participanţii pot posta mesajul din momentul afișării indiciului și până la ora 21:00, din fiecare zi de concurs, de luni până joi.

(w500)

Prietenii TVR 2 vor fi premiaţi pentru fidelitate şi pot câștiga zilnic, prin tragere la sorți, câte o invitație dublă. Premiile vor fi oferite câștigătorilor de către partenerii TVR.

Numele câștigătorilor concursului vor fi anunțate pe pagina oficială de Facebook TVR 2 (www.facebook.com/TVR2), în decurs de maximum 12 de ore de la desemnarea lor. Câștigătorii sunt rugați să trimită datele de contact pe adresa de email marketing@tvr.ro pentru a intra în posesia premiului. Revendicarea premiilor se va face în maxim 24 de ore de la anunțarea câștigătorilor.

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.tvr.ro și poate fi pus la dispoziție și în forma tipărită la Registratura TVR.

Regulamentul concursului „Prietenii TVR 2 văd cele mai frumoase spectacole” se găsește AICI.

Foto: pixabay.com

 
„Clanul Kennedy: după Camelot” şi „În numele legii”, seriale noi la TVR

Primăvara aceasta, TVR a pregătit telespectatorilor seriale în premieră, cu acţiune din plin şi subiecte dramatice care au influenţat istoria. ...

„Am avut o calitate ieșită din comun, de a percepe viitorul probabil al unui cântăreț”

„Ioan Holender, Director al Operei din Viena timp de 19 ani, poate cel mai mare reprezentant cu origini timișorene al lumii culturale ...

Se caută un câştigător pentru marele premiu „Câştigă România!”

Concursul de cultură generală pe teme despre România continuă la TVR 1 cu un nou sezon. Din 27 martie, Virgil Ianţu ne aşteaptă să ne verificăm ...