loader
Foto

Portarul Andre Onana şi-a anunţat retragerea din echipa naţională a Camerunului

Surpriză mare pentru Camerun. Portarul André Onana, care începuse Cupa Mondială în calitate de titular, a anunţat că nu va mai juca în tricoul Leilor Neîmblânziţi. El are doar 26 de ani și joacă pentru Internazionale Milano.

 

 

 

El a fost exclus din lotul camerunezi după al doilea meci de la Cupa Mondială, după o dispută tactică cu selecţionerul, conform federaţiei cameruneze.
Onana a anunţat că acum se concentrează doar pe clubul său Inter Milano şi asigură că va continua să susţină echipa naţională.
"Povestea mea cu naţionala Camerunului s-a încheiat. Jucătorii vin şi pleacă, numele sunt trecătoare, dar Camerunul vine înaintea oricărei persoane sau jucători. Camerunul este etern. De asemenea, eternă este dragostea mea pentru echipa naţională şi pentru oamenii noştri care ne-au susţinut mereu, oricât de dificil ar fi momentul. Sentimentul meu nu se va schimba niciodată", a spus el.
La finele lunii trecute, Andre Onana, portarul titular al naţionalei Camerunului, a părăsit Cupa Mondială de fotbal din Qatar, după ce nu a reuşit să ajungă la un acord cu conducerea selecţionatei sale, care a decis să-l îndepărteze după ce şi-a exprimat nemulţumirea faţă de schimbările tactice ale antrenorului principal.
Decizia a fost luată după de Federaţia cameruneză de fotbal l-a suspendat "temporar" din motive disciplinare.
După primul meci din faza grupelor, Onana, jucătorul echipei italiene Inter Milano, a primit instrucţiuni de la selecţionerul Rigobert Song, să joace mai lung şi să renunţe la pasele scurte, lucru care nu a fost acceptat de goalkeeper, care nu a vrut să-şi schimbe stilul de joc.
Având în vedere acest lucru, el a fost scos din lot, fiind nevoit să plece din Qatar.
Sursă știre: Agerpres
Sursă foto: Getty Images

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.