loader
Foto

Moldova - Selecția Națională 2022

De obicei, sunt una dintre ultimele țări care își anunță detaliile Selecției Naționale iar pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul unui alt an, acum știm ce ne rezervă Moldova.

 

Din senin, postul național al Moldovei (TRM) și-a lansat în sfârșit procesul cu care cauta următorul reprezentant al țării, iar acest lucru se va întâmpla din nou cu o selecție națională după ce Natalia Gordienko a fost selecționată intern pentru a reprezenta țara pentru 2021, după ce  a câștigat finala națională 2020 pentru concursul anulat.

Perioada de înscrieri a fost deschisă  și va dura până pe 24 ianuarie 2022, ora 16:00 (ora Europei Centrale), care ar fi 17:00 în Moldova.

Cu toate acestea, regulile nu precizează dacă participanții trebuie să fie de origine moldovenească. Numai că participanții trebuie să aibă cel puțin 16 ani și pot concura doar cu o melodie originală care are aproximativ 3 minute și care nu a fost lansată public înainte de 1 septembrie (Regulile obișnuite EBU).

Vor fi două etape la selecția din acest an.  În primul rând, în perioada 25-28 ianuarie, toți solicitanții vor fi examinați, iar ulterior audițiile live vor avea loc pe 29 ianuarie 2022.

A doua etapă va include apoi – dacă se decide de către TRM – o finală națională care va avea loc pe 5 martie 2022. Nu există mențiuni despre câți participanți vor fi, în cazul în care ar avea loc o finală națională.  Totuși, așteptările normale în acest moment ar fi să ne așteptăm la o finală națională.

Un mesaj foarte simplu și direct pentru moment, cu mai multe detalii care urmează să fie dezvăluite în viitor.

Credit: escunited.com, eurovisionworld.com

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...