loader
Foto

Galerie foto

Iuliana Tudor vine cu o premieră în televiziune, în noul sezon O dată-n viaţă

După 60 de ani de carieră, Maria Ciobanu şi Irina Loghin se întâlnesc pentru prima oară într-un platou de televiziune, pe 18 martie . De 9 ani, emisiunea  se află în topul preferinţelor românilor, fiind una dintre cele mai populare producţii TV.

 

Partea I este disponibilă online pe TVR+.

Partea a II-a este disponibilă online pe TVR+.

Sezonul 17 al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor la TVR 1 debutează cu o premieră absolută: două mari artiste care apar împreună pentru prima dată în acelaşi platou de televiziune! După 60 de ani de carieră, Maria Ciobanu şi Irina Loghin se întâlnesc în premieră la O dată-n viaţă şi susţin provocările echipei. Alături de ele se vor afla două echipe de profesionişti: Ansamblul Doina Gorjului şi Orchestra Doina Basarabiei, dirijor Valeriu Caşcaval, respectiv Ansamblul Burnasul din Alexandria, a cărui orchestră este dirijată de Adrian Grigoraş.

Ediţia cu numărul 1 din sezonul 17 al emisiunii poate fi urmărită vineri, 18 martie, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Invitaţii speciali ai celor două doamne sunt chiar copiii acestora: Camelia Ciobanu Filip, Ionuţ Dolănescu, celebra soprană Leontina Văduva şi Irinuca Loghin! Fiecare va susţine momente artistice emoţionante, aşa cum ne-am obişnuit la O dată-n viaţă.

(w882)

„Fiecare început de sezon aduce pentru mine o emoţie specială. Deşi sunt 9 ani de când intrăm în casele românilor, îmi bate inima exact ca la prima emisie! Este o reuşită pe care o datorăm lui Titus Munteanu, echipei conduse de doamna Elise Stan şi Televiziunii Române. Prima ediţie este cu adevărat unică. Maria Ciobanu şi Irina Loghin fac un spectacol inedit, care va surprinde cu siguranţă. Îmi doresc să ne păstrăm publicul aproape şi pe viitor, iar programul O dată-n viaţă să rămână aceeaşi oază de bun gust şi calitate!", declară Iuliana Tudor.

(w500)

Prima ediţie O dată-n viaţă este cu atât mai aşteptată de iubitorii muzicii populare, dar şi de toţi cei care apreciază valorile autentice româneşti, cu cât ea reprezintă una dintre ultimele apariţii televizate ale Mariei Ciobanu, care şi-a anunţat retragerea din viaţa artistică.

Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Iuliana Tudor va aduce prietenilor emisiunii O dată-n viaţă, şi în această primăvară, apariţii originale şi întâlniri emoţionante în fiecare vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.


FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...