loader
Foto

Lumea de aproape: Festivalul de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”

Ediția din această săptămână a emisiunii "Lumea de aproape" a adus detalii despre Festivalul Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”. Miercuri, 2 noiembrie, ora 17.30, pe TVR3.

 

Festivalul Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic” de la Fălticeni a  adunat, anul acesta, un număr record de spectatori la scena în aer liber şi în sălile de spectacol.

Au fost premiate cele mai bune trupe de teatru ale tinerilor, publicul având şansa să urmărească şi câteva spectacole de excepţie.

(w882) Elevi fest

Maia Morgenstern, Claudiu Bleonţ, Vlad Rădescu, Maria Gheorghiu şi Constantin Dinulescu sunt doar câţiva dintre oaspeţii celei de a XII-a ediţii a evenimentului.

(w882) Bleont

DRAGA FILM FEST, a doua ediţie, a fost organizată în memoria actriţei Draga Olteanu Matei, o prietenă a Festivalului Birlic.

(w882) Draga Fest

Şi Fălticeni Folk s-a desfăşurat în cadrul Festivalului de la Fălticeni şi a cuprins competiţia tinerilor interpreţi şi recitaluri.

***

Lumea de aproape - Studioul teritorial TVR Iaşi

Producător: Carmen Olaru

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...