loader
Foto

Galerie foto

Doina Levintza şi Gianina Corondan, cu emisiuni noi în grila TVR 1

O emisiune de şah, un program pentru cei interesaţi de amenajări interioare, un magazin de modă şi show-biz, prezentat de Doina Levintza, o emisiune care intră „în culisele” muncii românilor, cu Gianina Corondan - emisiuni noi la TVR 1 din 6 octombrie.

 

Şah – Mat, cu Ciprian Creţescu, sâmbăta, ora 09.00

În lume sunt cel mult 1.500 de mari maeştri internaţionali la şah. Dintre aceştia, 21 sunt din România. Telespectatorii îi vor cunoaşte în fiecare sâmbătă, la ora 09.00, în cea mai nouă emisiune dedicată sportului minţii, şahul. Din 6 octombrie, după mulţi ani, şahul revine la TVR 1 în emisiunea Şah Mat, prezentată de Ciprian Creţescu, jurnalist sport la TVR.

(w882)

La Şah-Mat, „iubitorii de şah vor vedea care sunt cele mai frecvente greşeli comise la nivel de amatori şi cum sunt aceste greşeli identificate şi speculate de profesionişti. Vor fi adevărate lecţii de şah televizate, în cel mai modern stil, partidele urmând a se disputa online pe platforma chess.com”, ne-a explicat prezentatorul programului. Adversarii invitaţilor în partidele online vor fi aleşi dintre telespectatorii emisiunii.

Deşi are o experienţă de peste 20 de ani de televiziune, Şah-Mat reprezintă pentru Ciprian debutul în faţa camerei de luat vederi, el fiind producător de televiziune în Departamentul Emisiuni şi Ştiri al TVR.

 

Levintza prezintă – cu Doina Levintza, sâmbăta, ora 11.00

(w500)

Tot din 6 octombrie, la TVR 1 începe Levintza prezintă, emisiune în care creatoarea de modă Doina Levintza va face o incursiune în lumea stilului, eleganţei şi a istoriei modei. Noile tendinţe în fashion, ce culori revin la modă, ce propuneri au creatorii internaţionali pentru sezonul toamnă – iarnă 2018, care sunt piesele de rezistenţă care nu trebuie să lipsească din garderobă, ce se mai poartă în materie de make-up şi hair-style sunt câteva dintre subiectele pe care le vom descoperi în această emisiune.

„Arta pentru mine este raţiunea de a fi, este încântarea sufletului meu. Dintotdeauna am iubit cu pasiune frumosul, bunul gust, rafinamentul. Pe toate le găsim întrupate în artă. Ne întâlnim la TVR 1 sâmbăta, de la ora 11.00, pentru o călătorie în lumea frumosului!”, ne invită Doina Levintza.

 

Constructorii de visuri – sâmbăta, ora 11.30

De la 11 30, sâmbăta, preiau microfonul Constructorii de visuri, cei care propun telespectatorilor un program despre construcţii şi amenajări interioare. Sfaturile practice, ideile inovatoare şi mai ales ideile care eficientizează costurile vor fi prezentate telespecatorilor la TVR 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 11.30.

În rubricile fiecărei ediţii - Casa de la început (construcţii, cumpărare, zone imobiliare în trend, schimb de case), Design interior (trenduri în stilistica de interior), Bricolaj/Echipamente/Ustensile: cum şi când folosim unelte de care avem nevoie în casă, Grădina - amenajări şi trucuri de amenajări grădină, Sănătatea casei - sfaturi pentru întreţinere şi curăţenie - Constructorii de visuri vor căuta să aducă cele mai interesante şi inovatoare soluţii pentru a ne face viaţa mai frumoasă în propriile locuinţe.

 

Vizita de lucru cu Gianina Corondan, sâmbăta, ora 16.50

(w500)

Iar de la ora 16.50, vom porni într-o nouă aventură: Vizita de lucru cu Gianina Corondan. În anul Centenarului Marii Uniri, simpatica vedetă vrea să ne arate că românii pot fi cu adevărat uniţi prin muncă. Şi ne asigură că nu este un clişeu!

„În România există o rată a şomajului destul de mare, concomitent cu o nevoie acută de forţă de muncă. De aceea, un demers care să arate ce înseamnă să fii angajat sau antreprenor şi care, în plus, să ne ajute să intrăm în culisele muncii românilor, în culisele unor meserii, cred că nu este de neglijat. Dacă există români care lucrează şi sunt mulţumiţi, pasionaţi şi mândri de munca lor, noi îi vom găsi”, ne-a declarat Gianina Corondan înainte de a începe Vizita de lucru.

Gianina Corondan porneşte acţiunea de descoperire de „întreprinderi” şi variante de muncă tot pe 6 octombrie, la ora 16.50.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...