loader
Foto

Cristiano Ronaldo nu poate debuta în campionatul Arabiei Saudite

Cristiano Ronaldo va rata primele două meciuri la noua sa echipă, Al Nassr, el fiind nevoit să ispăşească o suspendare decisă în Anglia, după ce i-a spart telefonul unui fan de la Everton, pe vremea când juca pentru Manchester United.

 

Suspendat pentru două meciuri pentru acest act considerat „nepotrivit şi/sau violent” de FA, el şi-a reziliat contractul cu Manchester şi, prin urmare, nu a putut să-şi execute sancţiunea.
Dar, după cum prevede articolul 12.1 din Regulamentul FIFA privind statutul şi transferul jucătorilor: „Orice sancţiune disciplinară cu o durată maximă de patru meciuri sau trei luni care a fost impusă unui jucător de către fosta asociaţie, dar care nu a fost încă (în totalitate) executată la momentul transferului trebuie executată de noua asociaţie la care a fost înregistrat jucătorul pentru ca sancţiunea să fie aplicată la nivel naţional".

Astfel, Ronaldo va lipsi de la meciurile cu Al-Taï, de joi, şi cu Al-Shabab, din 14 ianuarie. clubul sperând să îl poată avea în teren la partida cu Ettifaq, din 21 ianuarie.

Pe de altă parte, presa portugheză a confirmat zvonurile conform cărora Jorge Mendes nu mai este impresarul lui CR7, ruptura dintre cei doi producându-se după ce fotbalistul a acordat interviul jurnalistului englez Piers Morgan, care a dus la plecarea de la Manchester United.

Cristiano Ronaldo și Mendes lucrau împreună de 20 de ani, iar Mendes nu a fost de acord ca Ronaldo să dea acel interviu. Astfel, negocierea cu Al-Nassr a fost realizată de Ricardo Regufe, manager personal al lui Ronaldo din 2018.

Sursă știre: News.ro

Sursă foto: Twitter @AlNassrFC

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.