loader
Foto

Galerie foto

Creativitate la puterea a zecea în blogosfera românească

Cea de-a zecea ediție a competiției SuperBlog a ajuns la final. În weekend-ul 4-5 aprilie, peste 50 de participanți - laureați, sponsori și parteneri - s-au reunit, pentru Gala de premiere, la Complexul Turistic 3 Stejari din Timișul de Jos, jud. Brașov.

 

Lansată la 1 martie 2015, competiția de creativitate a atras la start 110 bloggeri români, din care 90 s-au întrecut în probe care mai de care mai provocatoare, ce le-au pus inspirația la încercare.

Astfel, pe parcursul competiției s-au scris aproape 700 de articole pe temele propuse de sponsori, iar 58 dintre superbloggeri s-au implicat în toate cele zece probe ale acestei ediții.

Având posibilitatea de a scrie la oricâte și oricare dintre temele propuse, participanții au putut câștiga premii în produse și bani, fiecare juriu desemnat de sponsori stabilind, în urma evaluării articolelor, câștigătorii premiilor oferite la propriile probe. La final, s-au acordat și premii suplimentare, în functie de punctajele acumulate și, implicit, de locul ocupat în clasament.

(w882) Grup Super

Marele câștigător al competiției a fost craioveanul Daniel Botea, participant la șase ediții SuperBlog cu blogul danielbotea.blogspot.ro, căruia îi revine premiul de 2.000 lei și trofeul Spring SuperBlog 2015.

Podiumul a fost completat de Olimpia Săpunaru din Focșani, autoarea blogului almanahe.wordpress.com și câștigătoarea premiului de 1.000 lei, și respectiv Cornelia Crina Popa din Ploiești, participantă cu blogul nimicurifantezii.blogspot.ro, care a primit 500 lei cash. Valoarea totală a premiilor acordate în Spring SuperBlog 2015 depășește 12.000 de lei.

Rezultatele competiţiei, informaţii despre premiile câştigate de participanţi şi alte detalii sunt disponibile pe site-ul super-blog.eu. Sponsorii competiției au fost companiile Farmec, AVBS Credit, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Enermed Impex (Avizez.ro), MyMan.ro, VacanteSpeciale.ro și Complexul Turistic 3 Stejari.

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și provocatoare competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără 10 ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, peste 1600 de participanți și s-au scris aproape 21.000 de articole.

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...