loader
Foto

Galerie foto

Coca Palmon și Mihail Florescu, marți, la „Destine ca-n filme”

„Destine ca-n filme” revine din 2 iunie, ora 21:00, la TVR 2, cu noi interviuri în premieră! Prima ediție a noului sezon vă propune două tulburătoare povești de viață despre curaj, ambiție și încredere, cu Coca Palmon și Mihail Florescu.

 

"AM VRUT SA UIT"
Povestea Cocăi Palmon ar fi rămas uitată într-un colț de memorie dacă venerabila doamnă în vârstă de 78 de ani n-ar fi participat la un concurs de Miss.

(w882)

Atunci, pe scena concursului, cu microfonul în mână, Coca Palmon, în fața a sute de spectatori, și-a spus povestea: cea a unei supraviețuitoare a pogromului evreilor.

(w882)

"DESTIN CU AROMA DE CAFEA"
Mihail Florescu, cafegiul casei regale  este omul care și-a făcut din cultura cafelei un destin.

(w882)

Este omul care știe că secretul succesului stă în aromă și pasiune. Și-a vândut casa, a riscat totul pe o singura carte, s-a însurat cu fata unui multimilionar italian, iar in final, a devenit furnizorul oficial de cafea a Casei Regale Române.

Realizatori: Silvia Ionescu, Nicolae Cozma
Producători: Iuliana Marciuc, Nicolae Cozma

***

Edițiile emisiunii sunt disponibile pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...