loader
Foto

Galerie foto

Cântec și joc la Marea Neagră - Festivalul de folclor ”Dan Moisescu”

Să nu ne uităm valorile – Festivalul Național de folclor ”Dan Moisescu”. Sâmbătă, 21 ianuarie, ora 16.00, pe TVR3, ediție specială  Popasuri folclorice.

 

Festivalul s-a dorit a fi un omagiu adus artistului Dan Moisescu, cel care prin întreaga sa activitate și prin repertoriul de mare valoare a lăsat moștenire  folclorului românesc valori inestimabile.

(w882) brauletul

În semn de prețuire pentru tot ceea ce a realizat pe drumul artei și culturii tradiționale considerăm că este o datorie de onoare și de neuitare, pentru ca numele Dan Moisescu să dăinuie peste timp.

(w882) festival

Invitați în concert: Niculina Stoican, Doinița și  Ionuț  Dolănescu, Cezar Cazanoi, Elena Plătică, Ansamblul profesionist ”Brâulețul” Constanța – maestru coregraf Ștefan Coman.

(w882) sto

(w882) yyu

(w882) platica

Acompaniament: Orchestra ”Brâulețul”-  dirijor dr. Cristian Obrejan

În cadrul emisiunii sunt prezenți și tineri talentați ai cântecului popular românesc, cei care au reușit să impresioneze, atât juriul cât și publicul spectator.

(w882) cazanoi

Sala de concerte a Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret  ”Jean Constantin” din Constanța  a devenit neîncăpătoare, iar pentru aceasta trebuie să aducem felicitări organizatorilor: Consiliul Județean Constanța, Centrul Cultural Județean ”Teodor T. Burada” – Constanța.

(w882)

(w882) 66

Realizator: dr. Maria Tănase Marin

FILM.TVR.RO

Logo

 
Contractul de asigurare și contractul de întreținere

Luni, 29 aprilie, de la ora 21:00, TVR Internațional transmite o nouă ediție ”Avocatul dumneavoastră”.

Cine va tăia Nodul Gordian? Alianțe și conflicte în Orientul Mijlociu, o dezbatere în emisiunea „Omul și Timpul”

La TVR Cultural, Rafael Udriște ne așteaptă duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la o nouă ediţie „Omul şi timpul”. Alături de invitatul său, ...

România - hub universitar important în domeniul învăţământului medical | VIDEO

La  emisiunea cu titlul inspirat din Constituţie, „Articolul VII" - Românii din străinătate, s-a discutat despre deficitul de personal din ...