loader
Foto

Astă seară nimeni să nu doarmă! Petrecem româneşte de Crăciun la O dată-n viaţă

Vedete ale folclorului ne poartă prin toate genurile muzicale, de ieri şi de azi. Folclorul e la loc de cinste în emisiunea Iulianei Tudor, cu cele mai iubite refrene ale invitaţilor, dar şi „Strada Speranţei”, „Să-mi cânți, cobzar” sau „Cine e cu noi”.  Pe 25 decembrie, ora 20.45, la TVR 1.

 

Spectacol plin de bucurie şi emoţie în seara de Crăciun la „O dată-n viaţă”! Iuliana Tudor a pregătit o ediţie specială a emisiunii, în care nu mai puţin de 5 vedete ale folclorului românesc fac echipă cu 5 tineri laureaţi „Vedeta populară”. Pe 25 decembrie, de la 20.45, cu un sfert de oră mai devreme decât ora la care ne aşteaptă de obicei în serile de duminică, Iuliana Tudor ne invită la o adevărată petrecere românească.

Nicolae Furdui Iancu, Viorica de la Clejani, Matilda Pascal Cojocărița, Constantin Enceanu şi Ion Paladi vin să îi susţină pe Alexandru Brădățan, Oana Tomoiagă, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan şi Paul Ananie. Ritmuri tradiţionale din toate zonele ţării vor răsuna pe scena „O dată-n viaţă” în zi de mare sărbătoare. Dar, ca adevăraţi profesionişti, artiştii arată că pot fi puşi oricând în situaţia de a cânta şi alt gen muzical. „O dată-n viaţă”, îi vom asculta, aşadar, interpretând evergreenuri din muzica uşoară, dar şi cântece lăutăreşti.

(w882) eleganti

De la ultima ediţie din acest an a emisiunii realizate la TVR 1 de Iuliana Tudor nu vor lipsi prieteni vechi: Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, respectiv membrii Ansamblului Junii Sibiului, care vor asigura ilustraţia coregrafică şi care vin, la rândul lor, cu surprize pentru telespectatori.

(w882) Botgros

„Ediţia de Crăciun este un spectacol în care două generaţii – tineri şi mari vedete – au acceptat provocările echipei O dată-n viaţă şi sper din toată inima ca, dincolo de energia simţită acolo, în platou, spectacolul să ajungă în casele tuturor românilor, exact aşa cum l-am simţit noi la filmări.

(w882) tineri

Crăciunul la TVR este cea mai tare petrecere, construită cu prieteni, între prieteni şi pentru prietenii noştri, telespectatorii. M-am bucurat să constat încă o dată cât de talentaţi sunt cei care vin – mă refer la generaţia tânără de artişti, oameni care au dat tot ce au mai bun în studioul O dată-n viaţă. Iar vedetele au fost la înălţime, ca de obicei, şi s-au bucurat, la rândul lor, de petrecerea românească adevărată”, ne spune Iuliana Tudor, invitându-ne pe toţi să sărbătorim împreună Crăciunul, de la ora 20.45, la TVR 1. „O dată-n viaţă” poate fi urmărită şi de românii din afara ţării, simultan, la TVR Internaţional.

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

publicat: Marţi, 16 Aprilie 2024

Ce presupun acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal? În ce constă raportul de cauzalitate între fapta ilicită şi prejudiciu? Cum ...