loader
Foto

Galerie foto

Weekend de foc în Liga Naţională de Handbal feminin

Sâmbătă şi duminică, 18 şi 19 februarie, de la ora 16.00, TVR 1 şi TVR Moldova au transmis în direct partidele HCM Vâlcea-CSM Bistriţa şi Dunărea Brăila-Danubius Galaţi.

 

Două dintre cele mai intersante meciuri din etapa a 18-a a Ligii Naţionale Handbal feminin sunt în direct la TVR 1 şi TVR Moldova în acest weekend.

După victoria din etapa trecută de la Cisnădie, HCM Vâlcea începe să spere la un loc de cupă europeană. Adversara ei în această sâmbătă este însă o formaţie care a produs multe surprize în actuala ediţie de campionat: CSM Bistriţa - echipa pregatită de noul secund al Naţionalei, Horaţiu Paşca. În tur, CSM Bistriţa s-a impus cu 31-28. Meciul de sâmbătă, 18 februarie, va fi cu siguranţă unul plin de suspans. Partida HCM Vâlcea-CSM Bistriţa este în direct la TVR 1, de la ora 16.00, cu comentariul lui Dragoş Cojocaru.

„Duminică va fi un meci pe viaţă şi pe moarte, în care poziţiile în clasament nu vor conta, ci doar ambiţiile şi rivalitatea, care există de aproape un deceniu între cluburile din Brăila şi Galaţi. Dunărea Brăila, locul 2 în clasament, este, teoretic, marea favorită, dar problemele financiare grave cu care se confruntă elevele antrenorului Costică Buceschi vor conta în balanţa derby-ului dunărean. Gălăţencele, care se luptă să scape de barajul pentru evitarea retrogradării, le vor face cu siguranţă viaţă grea gazdelor, mai ales că în meciul tur au pierdut la un gol, după un meci cu cântec”, comentează jurnalistul TVR Dragoş Cojocaru. Partida Dunărea Brăila-Danubius Galaţi este în direct la TVR 1 şi TVR Moldova pe 19 februarie, de la ora ora 16.00, cu comentariul lui Dragoş Bocanaciu.

(w882)

Din toamna 2016, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD şi TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiţii interne principale, Liga Naţională de handbal feminin şi Liga Naţională de handbal masculin.

Credit foto: timponline.ro

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...