loader
Foto

Galerie foto

Virgil Ianţu, aşteptat la Craiova de fanii „Câştigă România!”

Caravana „Câştigă România!” a făcut prima sa oprire în Craiova. Într-o atmosferă relaxată, locuitorii Băniei au venit în număr mare să se întâlnească cu Virgil Ianţu, să ia autografe, dar şi să participe la preselecţiile celui de-al doilea sezon al emisiunii concurs de cultură generală de la TVR 2.

 

Vedeta TVR Craiova, Alina Şerban, a dat startul evenimentului, iar Virgil Ianţu şi-a făcut apariţia în aplauzele craiovenilor. 
Prezentatorul emisiunii „Câştigă România!” şi-a provocat fanii la un concurs ad-hoc, adresându-le întrebări de cultură generală despre zona în care trăiesc. Întrebările au fost amuzante, unele legate de obiceiuri culinare, sau de replicile spumoase ale lui Nea Marin, dar la final toţi participanţii au mărturisit că au avut parte de o experienţă de neuitat, deşi erau copleşiţi de emoţii. Concurenţii s-au bucurat şi de premii atractive - câte un album de călătorii de la Editura Litera - înmânate de Marius Hoară, cel care a reuşit să părăsească învingător concursul “Câștigă România, după ce a câștigat 10 ediţii consecutiv în primul sezon.

(w882)

În Craiova, echipa TVR a întâlnit foarte mulţi bucureşteni veniţi ca să nu rateze preselecţiile, dar şi o mai veche cunoştinţă. E vorba de Niculici Sorina, din Drăgăneşti Olt, participantă a primului sezon al concursului „Câştigă România!” şi care a pierdut în faţa lui Marius Hoară. Tânăra a venit pentru a-şi încerca a doua oară norocul. „Imediat ce mama mea a aflat de preselecţiile din Craiova m-a sunat şi m-a încurajat să particip. Am fost eliminată în primul sezon, dar asta mă motivează să încerc până voi câştiga”, a spus ea şi, cu fair play, a dat mâna cu Marius Hoară.

(w882)

Cravana ”Câștigă România!” va face astăzi popas la Timișoara, iar de la ora 17.00, la Iulius Mall sunt aşteptaţi toţi timişorenii ce vor să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală, dar şi să se întâlnească cu îndrăgitul prezentator TVR. Cravana îşi va continua apoi drumul către Cluj-Napoca (31/08/2017, Platinia Shopping Center), Târgu Mureș (01/09/2017, Promenada Mall), Iași (03/09/2017, Pallas Mall).

FILM.TVR.RO

Logo

 
Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...

Drama „Marocco/Mikado” (2021), în 4 aprilie, la TVR Cultural: Într-un șir de întâmplări în care toți au avut intenții bune, dar totul se sfârșește cu moarte, cine e vinovatul?

Dramele „Femei obișnuite” (2019), „Marocco/Mikado” (2021) și „Pather Panchali” (1955) sunt propunerile TVR Cultural pentru telespectatori, în ...