loader
Foto

Victor Ponta, cu dezvăluiri incendiare la „România 9”

Fostul premier este invitatul jurnalistului TVR Ionuţ Cristache la prima ediţie „ România 9” a săptămânii. Dezbaterea are loc în direct, pe 18 septembrie, la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Fostul premier Victor Ponta este invitatul emisiunii România 9 de luni, 18 septembrie. Ionuţ Cristache dechide săptămâna dezbaterilor România 9 cu dezvăluiri din culisele guvernării, aduse chiar de fostul premier. Emisiunea poate fi urmărită, de la ora 21.00, în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Informatii explozive despre „Statul Pararel" care a îngenuncheat o ţară întreagă, detalii despre întâlniri obscure, amintiri despre o prietenie sacrificată pe altarul puterii, despre trecutul şi viitorul său politic vor fi aduse de fostul premier Victor Ponta, în direct la Romania 9.

Victor Ponta s-a prezentat, luni dimineaţă (18 septembrie), la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, acesta fiind audiat ca martor într-un dosar de corupţie. „Am fost citat ca martor într-un dosar din 2014. Mai multe nu pot să vă spun", a declarat fostul premier la intrarea în sediul DNA. Ionuţ Cristache va încerca să afle de la invitatul său motivele audierii ca martor la DNA, în acelaşi dosar în care a fost audiat şi Sorin Grindeanu.

România 9 este un talk-show de sinteză, în care, alături de invitaţi puternici, sunt dezvoltate şi dezbătute teme politice, sociale şi economice, într-o manieră dinamică şi interactivă, difuzat în direct la TVR 1 şi TVR+, de luni până joi, de la ora 21.00. Principalii actori ai evenimentelor-cheie, lideri de opinie şi, în special, liderii generaţiei tinere sunt invitaţii lui Ionuţ Cristache în fiecare seară la TVR 1. România 9 îşi propune o nouă abordare a realităţii, o nouă viziune asupra evenimentelor, un nou tip de analiză a faptelor, o nouă manieră de a dezbate.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...