loader
Foto

Ventriloci şi poveşti reinterpretate, la Teatrul în TVR

Teatrul în TVR îi învită pe spectatori la o reinterpretare a celebrei poveşti „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte” a lui Petre Ispirescu. Pentru copii stagiunea continuă cu fabula „Greierele şi furnica” şi spectacolul de ventrilocie „Aventurile bunicuţei Julieta”.

 

Programul acestui weekend:

-         Sâmbătă, 8 iulie, ora 11.00 – spectacolul pentru copii „Greierele şi Furnica”, Teatrul Coquette

-         Sâmbătă, 8 iulie, ora 20.30 – spectacolul dedicat adulţilor „Treapta a noua”, în montarea Teatrului Arte dell’ Anima

-         Duminică, 9 iulie, ora 11.00 – spectacol pentru copii, dar nu numai „Aventurile bunicuţei Julieta”, Teatru la Cinema

-         Duminică, 9 iulie, ora 20.30 –Teatrul Maşina de Vise propune povestea reinterpretată „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”

Accesul la spectacole se face prin achiziţionarea de bilete.

Biletele pot fi achiziţionate şi în zilele desfăşurării spectacolelor, cu o oră înaintea începerii reprezentaţiilor, de la casa mobilă amenajată la intrarea TVR din Calea Dorobanţilor nr. 191 (lângă Troiţă).

Rezervările pentru biletele la spectacolul dedicat copiilor „Greierele şi Furnica”, prezentat de Teatrul Coquette, se pot face la numărul de telefon 0754990017, pe e-mail la rezervari@teatrulcoquette.ro şi se pot achiziționa on-line pornind de la adresa http://www.teatrulcoquette.ro/bilete-program-contact.html. Prețul unui bilet: 20 lei/persoană.

Pentru spectacolul dedicat adulţilor, dar şi adolescenţilor, propus de Teatrul Arte dell’ Anima, „Treapta a noua”, biletele se pot rezerva la numărul de telefon 0733060033, prin e-mail la adresa teatru@artedellanima.ro sau pe pagina de facebook a Teatrului Arte dell’ Anima. Prețul biletelor: 22 de lei/adulţi, 15 lei/bilet redus pentru elevi, studenţi, pensionari.

Pentru spectacolul „Aventurile bunicuţei Julieta” biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 0310051620 şi achiziţionate de pe site-ul www.teatrulacinema.ro. Preţul biletelor este: 19 lei/bilet sau 19 lei pentru un adult şi un copil până în 5 ani. Pentru alte pachete promoţionale oferite de Teatru la Cinema, vă rugăm să consultaţi pagina oficială www.teatrulacinema.ro.

La spectacolul Teatrului Maşina de Vise, „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”, poveste reinterpretată în regia binecunoscutului actor şi regizor Dan Tudor, biletele pot fi achiziţionate on-line de pe site-ul www.bilete.ro: https://www.bilete.ro/tinerete-fara-batranete-si-viata-fara-de-moarte/tinerete-fara-batranete-si-viata-fara-de-moarte-09-iul-2017/ la preţul de 27 lei/bilet pentru adulţi şi 17 lei/bilet pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Accesul se va face exclusiv prin zonele stabilite şi marcate de organizatori.

Rugăm spectatorii să respecte, pe durata reprezentaţiei, locurile desemnate în spaţiul de spectacol.

Spectacolul programat iniţial pentru ziua de vineri, 7 iulie, de la ora 20.30 al Teatrului Arte dell’ Anima – „Copii răi” de Mihaela Michailov, în regia Geaninei Hergheligiu, se amână din motive independente de TVR, pentru o dată pe care o vom anunța ulterior.

Despre spectacolele programate în zilele de 8 şi 9 iulie 2017 în cadrul stagiunii estivale „Teatru în TVR”:

Sâmbătă, 8 iulie, ora 11.00

Teatrul Coquette – „Greierele şi furnica”

Cu: Ruxandra Bălaşu şi Celina Niţu

„Greierele şi Furnica”, binecunoscuta fabulă, este povestită cu umor şi cu isteţime pentru cei mici. Greierele, foarte pasionat de muzica lui, nesocoteşte venirea iernii, iar când va da de greu, va apela la strângătoarea Furnicuţă Fifi, care îl va trece prin nişte probe de hărnicie. Dar este Greierele chiar atât de leneş cum se spune sau poate că „munca” lui este muzica?

Un spectacol despre generozitate, prietenie şi artă.

Durata: 1 h.

Sâmbătă, 8 iulie, ora 20.30

Teatrul Arte dell’Anima – „Treapta a noua”, de Tom Ziegler

Distribuţia: Bianca Oprea, Roxana Văduva, Ioana Nicolae, Andreea Mera

Producția: UNATC, găzduită de Teatrul Arte dell’Anima

Regia: Mihaela Beţiu

Piesa lui Tom Ziegler „Treapta a noua“ este povestea unei femei – Joanna McNeil – care s-a tratat de alcoolism şi care încearcă acum, cu ajutorul prietenei sale, Eleanor Houser, să repare răul pe care l-a făcut familiei din cauza dependenţei de alcool. Acţiunea se desfăşoară în ziua în care Melissa Wright, fiica sa de 16 ani, vine în vizită, prima oară după abandon. De-a lungul încercărilor de a-şi recupera simpatia fetei, Joanna mai are parte şi de câteva surprize, fie ele plăcute sau neplăcute, culminând cu apariţia lui Tracy – o toxicomană adolescentă, ce vede în Joanna mama pe care nu a avut-o niciodată. Suspans, emoţii, trăire şi curaj, toate acestea într-un spectacol de o oră şi jumătate.

„Spectacolul este captivant, are schimbări bruşte de ritm care ţin spectatorul conectat la acţiune, la replicile personajelor, iar actriţele săvârşesc cu talent şi dedicare un adevărat act teatral plin de viată şi emoţie, în care umorul şi dramatismul se succed cu repeziciune… la fel ca pe treptele vieţii” spun criticii.

Durata: 1 h şi 30 min.

Duminică, 9 iulie, ora 11.00

Teatru la Cinema – „Aventurile Bunicuţei Julieta”

Cu: Crina Zvoboda

Romeo Aluna şi Bunicuţa Julieta le vor oferi copiilor o porţie zdravănă de râs. Spectacol de ventrilocie recomandat copiilor cu vârsta între 6 şi 14 ani.

Durata: 45 min.

Duminică, 9 iulie, ora 20.30

Teatrul Mașina De Vise – „Tinereţe fără bătrâneţe și viaţă fără de moarte”, după Petre Ispirescu

Regia: Dan Tudor

Cu: Florian Bala, Raluca Straia, Mirela Zaharia, Ramona Olteanu, Ștefan Iulian Fieraru, Adriana Dima

Cine nu ar vrea tinereţe fără bătraneţe şi viaţă fără de moarte, măcar şi pentru o seară?

Cine nu ar vrea să se întoarcă la perioada când lucrurile erau mult mai lesne şi viaţa era mai simplă?

Cine nu îşi doreşte să simtă din nou inocenţa copilăriei?

Spectacolul spumos realizat de regizorul Dan Tudor şi jucat de talentaţii săi actori va avea cu siguranţă un impact major asupra tuturor vârstelor.

Durata: 1 h.

 

Programul pentru perioada următoare poate fi consultat aici

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...