loader
Foto

Galerie foto

Vedetele TVR 2 au văzut concertul Staatskapelle Berlin la cinema

 

Dorina Florea, Mirela Nagâţ („Telejurnal”) şi Cătălin Heson („Moto Magia”) s-au numărat printre melomanii dornici să vadă luni seara, la Grand Cinema Digiplex, în transmisiune directă de la Sala Mare a Palatului, concertul Staatskapelle Berlin (dirijor Daniel Barenboim).

Programul transmisiunii a inclus una dintre compozițiile lui Verdi – „Quattro pezzi sacri” (G. Verdi) și s-a bucurat de participarea Corului Filarmonicii „George Enescu”. Concertul a fost urmat de proiecția filmului „Multiple Identities” – un documentar despre viața și munca dirijorului Daniel Barenboim.

La eveniment a venit şi realizatoarea tv Aimee D’Albon, care va fi, timp de o lună, unul dintre bloggerii care vor aduce pentru site-ul enescu.tvr.ro cele mai noi relatări de la festival.

Cei care au dorit să vadă concertul în direct, la cinema, au participat la concursul organizat pe pagina de Facebook TVR2 şi au avut, astfel, şansa de a câştiga invitaţii duble la proiecţia concertului.

TVR 2 şi Grand Cinema Digiplex au pregătit şi alte concursuri pentru iubitorii Festivalului „George Enescu”. Cei care doresc să vadă Festivalul „George Enescu” la cinema trebuie să urmărească pagina de Facebook TVR2, să participe la concursurile organizate în fiecare săptămână şi pot câştiga invitaţii la cele trei proiecţii în cinema programate pentru perioada următoare în cadrul acestei campanii.

Fotografiile pot fi descărcate de pe pagina de Facebook TVR 2 (www.facebook.com/fanTVR2).

Foto: TVR

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...