loader
Foto

Galerie foto

Vedetele preferate ale unei generaţii, la “IERI-AZI-MÂINE”

Luni, marţi şi miercuri de la ora 16.00, la TVR 2, echipa emisiunii “IERI-AZI-MÂINE” vă dă întâlnire cu Steliana Sima, Ion Haiduc şi Carmen Trandafir.

 

Luni, 4 mai, sărbătorim folclorul în studioul emisiunii, alături de invitata ediţiei, interpreta Steliana Sima. Steliana Sima este de fapt pseudonimul artistic al poliţistei Florea Sima Cuța. Cum a ajuns o poliţistă la muzică populară şi mai ales în fruntea Ansamblului Aristic „Ciocârlia” al Ministerului de Interne, aflaţi urmărind emisiunea.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Marţi, 5 mai, de la ora 16.00, ne-am întâlnit cu actorul Ion Haiduc, în ziua dedicată teatrului.  Actorul, născut la Oradea, a povestit că este urmaşul unui haiduc adevărat, Novac, pe linia descendentă a mamei.

În anul 1969, a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale din Bucureşti, Facultatea de Teatru, specializarea Actorie, la clasa profesorului George Dem. Loghin. Şi-a efectuat stagiatura, cei trei ani, la Teatrul de Nord din Satu Mare, devenind apoi membru al trupei Naţionalului timişorean. Între 1970 şi 1989, a jucat în mai multe spectacole, sub bagheta unor regizori importanţi. Are în palmares numeroase premii importante despre care aţi aflat detalii în ediţia de marţi a emisiunii.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Miercuri, 6 mai, de la ora 16.00, ne-am binedispus cu muzica lui Carmen Trandafir, invitata ediţiei. La doar 16 ani, solista câștiga Festivalul Național de Muzică Mamaia, la secțiunea Interpretare, unde a cucerit spectatorii și juriul cu melodiile ''Dă Doamne Cântec'', compusă de Viorel Gavrilă și ''Putem clădi o lume'', compusă de George Natsis. În palmaresul cântăreței se află și premii câștigate la festivalurile de muzica pop din străinătate, precum trofeul câștigat la Festivalul Internațional de Muzică ''Orfeul de Aur'' din Bulgaria.

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

***

Emisiunea „IERI-AZI-MÂINE” poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicaţiile TVR+ pentru IOS și Android!

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...