loader
Foto

Galerie foto

Un pat care se face singur sau o pisică robot?

Indiferent ce alegeţi, nu rataţi o nouă ediţie a emisiunii dedicate pasionaţilor de tehnologie. Realizată şi prezentată de Dan Cadar la TVR 1 şi TVR HD,  Zona IT a venit cu noutăţi exotice din tehnologie sâmbătă, 18 februarie, de la 09.30.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Ediţia din 18 februarie a emisiunii Zona IT prezintă telespectatorilor TVR 1 şi TVR HD noutăţi exotice din tehnologie: un pat care se face singur sau o pisică robot; hard disk-uri de dimensiuni uluitoare - 10 TB bucata vi se pare suficient pentru pozele şi filmele voastre?; MotoZ Play, un telefon modular de senzaţie.

(w882)

„Şi bineînţeles ne vom juca, dar asta este o surpriză pe care vă lăsăm să o descoperiţi singuri!”, ne promite Dan Cadar, realizatorul Zonei IT de la TVR 1.

Tot la Zon@ IT de sâmbătă, Dan Cadar aduce un nou episod din seria Garage Days, în care invitaţii încearcă să construiască un mini-PC cu valoarea (costul) şi performanţele unui PlayStation 4!

(w882)

Cu echipa Zon@ IT puteţi interacţiona online pe site-ul zonait.tv, precum şi pe pagina de Facebook a emisiunii la Fan.ZonaIT.

La ediţia anterioară, cea din 11 februarie, realizatorii ne-au prezentat celebrul sistem inteligent de iluminat Philips Hue, numai bun să ne lumineze calea cu vreo 16 milioane de culori; noul joc Resident Evil Biohazard, pe care e recomandat să-l jucaţi cu o tastatură de gaming de ultimă generaţie (de la Roccat). Tot atunci am văzut cum arată un laptop de 9000 de Euro, când am primit un review la Acer Predator 21X, un adevarat Gulliver în ţara laptop-urilor! Pentru aceia dintre telespectatorii care nu au putut urmări ediţia la data difuzării ei, Zon@ IT poate fi accesată online, pe TVR+, aici.

(w882)

Zeci de întrebări legate de tehnologia din jurul nostru ne bombardează, iar dacă nu căutăm răspunsurile potrivite la timp, rămânem în urmă. Dan Cadar şi echipa lui ne conving de peste zece ani că soluţiile cele mai bune vin de la Zon@ IT, emisiunea dedicată pasionaţilor de tehnologie de la TVR 1 şi TVR HD.

Începută în 2006, Zon@ IT a reuşit să se remarce într-o arie care, iniţial, era văzută ca una adresată unui public restrâns. „Dacă la începutul anilor 2000, prin IT înţelegeai o chestie oarecum nişată, acum este un fenomen de masă ”, spune Dan.

Zon@ IT selectează în fiecare săptămână informaţiile care sunt relevante din tehnologie. Fiecare ediţie prezintă noutăţi despre modele de tablete, telefoane mobile sau laptopuri; evenimente privind lansările ultimelor gadgeturi atât din ţară, cât şi din străinătate.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Concert extraordinar aniversar ”Fuego - 30”, la TVR 2 și TVR Internațional

Vineri, 29 martie, ora 21:40, la TVR 2 și sâmbătă, 30 martie, de la ora 22:45, la TVR Internațional, vă invităm la o reîntâlnire cu muzicieni ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...