loader
Foto

Galerie foto

Un fost concurent se întoarce la „Vedeta populară” şi se califică în semifinală

Vlăduţ Sărmaş, tânărul din Bistriţa care voia să înveţe să facă opinci, este câştigătorul celei mai urmărite ediţii Vedeta populară a sezonului 3. În minutul de aur, aproape un milion de telespectatori urmăreau la TVR 1 ediţia a cincea a emisiunii.

 

O premieră pentru concursul prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1 s-a înregistrat duminică, 11 noiembrie: un fost concurent s-a întors la Vedeta populară şi, mai mult decât atât, a reuşit să şi câştige şi să devină astfel al cincilea semifinalist al sezonului 3 Vedeta populară!

(w882)

Vi-l mai amintiţi pe Vlăduţ Sărmaş, tânărul din Bistriţa Năsăund care voia să înveţe să facă opinci? Vlăduţ a participat prima oară la concurs în sezonul al doilea. Din păcate, sorţii nu au fost de partea lui. Înfrângerea de atunci l-a motivat şi mai mult. S-a ridicat cu încredere şi a revenit să-şi încerce norocul. Reprezentantul folclorului năsăudean a reuşit duminică, 11 noiembrie, să se impună în faţa celorlalte patru concurente ale ediţiei şi a trecut în semifinala concursului de talente desfăşurat la TVR 1.

Vlăduţ are 20 de ani şi este student la secţia de canto clasic a facultăţii din Cluj. Este pasionat de tot ce înseamnă folclor aşa că s-a hotărât să înveţe să facă opinci. Pentru asta, a apelat la ajutorul Lelei Floare, ultima opincăreasă din Bistriţa Năsăud.

(w882)

După experienţa din sezonul 2 la Vedeta populară, Vlăduţ Sărmaş a căpătat mai multă încredere în sine, iar dragostea pentru folclor şi ambiţia l-au adus din nou în studioul în care interpreţi amatori de muzică populară luptă să devină Vedeta populară. Vlăduţ iubeşte muzica de când era mic şi îi cânta bunica, omul pe care-l iubea cel mai mult pe lume. Şi omul datorită căruia vrea să meargă mai departe.

Vlăduţ Sărmaş a interpretat în concurs, la prima probă de la Vedeta populară, „Lângă Someş, la tri plopci”, primind numai laude din partea juriului.  Momentul lui Vlăduţ Sărmaş din prima probă este mai jos:

Pentru duetul din proba a doua, Vlăduţ a ales o interpretă dintr-un sat apropiat de cel în care s-a născut mama lui. Cântecul lui, interpretat pe scenă împreună cu Cornelia Ardelean Archiudean, are legătură cu momentul în care feciorii primeau ordinul de recrutare.

(w882)

Ediţia a 5-a Vedeta populară, cea mai vizionată ediţie a sezonului 3

Peste 900.000 de telespectatori (5,1% rating şi 9.8% cotă de piaţă) au urmărit la TVR 1 Vedeta populară, în cel mai vizionat minut al show-ului (21.40). Desfăşurată în intervalul 21.00-22.50, emisiunea prezentată de Iuliana Tudor la TVR 1 duminică, 11 noiembrie, a fost vizionată în medie de 660.000 de telespectatori la nivel naţional, ceea ce corespunde unui rating de 3,7% şi unei cote de piaţă medii de 7.6%. Partea doua a show-ului de talente din folclorul românesc a adunat în faţa micilor ecrane 686.000 de telespectatori (rating 3,8% şi share 8,7%).

(w882)

Vedeta populară continuă cu ediţia 6 pe 18 noiembrie, de la ora 21.00

TVR 1 este locul unde îşi dau întâlnire cei mai talentaţi tineri interpreţi de muzică populară decişi să fie Vedeta populară, în cel mai important show de folclor din România. Alţi cinci se vor întrece în ediţia a şasea Vedeta populară duminica viitoare. Dintre ei, doar unul se  califica în semifinală. Iuliana Tudor ne dă întâlnire la Vedeta populară duminică, 18 noiembrie, de la ora 21.00.

Şi în acest sezon juriul este format din interpretele de muzică populară Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, realizatorul TV Elise Stan, Grigore Leşe – artist, doctor în muzică şi profesor la Facultatea de Muzică din Bucureşti şi poetul Mircea Dinescu, cu toţii gata să evalueze prestaţiile noilor concurenţi, interpreţi amatori din folclorul românesc.

Orchestra Naţională Valahia, a Primăriei Captalei, susţinută de Creart rămâne alături de concurenţi în intepretările live din show şi în sezonul trei, în timp ce actorii Lucian Ghimişi şi Dan Clucinschi, coprezentatorii Iulianei Tudor în show, încearcă să le tempereze emoţiile şi să afle mai multe despre ei.

Despre Vedeta populară

Primul sezon Vedeta populară, prezentat de Iuliana Tudor la TVR 1, s-a desfăşurat între 22 octombrie şi 31 decembrie 2017. Alexandra Chira, în vârstă de 19 ani, din judetul Sălaj, este concurenta care a câştigat prima ediţie a talent show-ului Vedeta populară de la TVR 1.

Între 29 aprilie şi 14 iunie 2018, Iuliana Tudor a prezentat la TVR 1 al doilea sezon Vedeta populară. Cătălina Rotaru, bucovineanca în vârstă de 20 de ani, studentă la Etnologie în Cluj Napoca, este câştigătoarea sezonului al doilea Vedeta populară, concurs transmis de TVR 1 în fiecare duminică de la ora 21.00.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...