"Un doctor pentru dumneavoastră", marți la TVR Internațional

TVRi | Joi, 04 August 2022
Marți 9 august, de la ora 19.00, la TVR International, echipa emisiunii "Un doctor pentru dumneavoastră" v-a invitat să urmăriți o ediție despre corecția miopiei, sănătatea emoțională și înfrumusețarea fără dificultăți.

* Metode de corecţie a miopiei

Invitat: dr. Andrei Filip, medic primar oftalmolog, supraspecializat în chirurgia refractivă și a cataractei

Invitatul nostru face parte din echipa de medici care a introdus în România tehnicile SMILE și PRESBYOND, cele mai performante şi minim invazive metode laser pentru corectarea dioptriilor mari și a presbiopiei.

(w640)

* Sănătatea emoțională

Invitată: Oana Stoianovici, antrenor transformațional, Spania

În procesul de înfrumusețare avem nevoie să ne conectăm inclusiv cu emoțiile noastre. Frumusețea nu este doar despre cum ne vedem din exterior ci mai ales despre cum ne simțim în interior. Ce facem cu emoțiile după procesul de înfrumusețare? Rămase neadresate, ele continuă să iasă la suprafață iar sentimentul de nemulțumire persistă. Atât în programele de feminitate cât și în cadrul programului Copilul Interior se lucrează cu felul în care ne simțim, învățăm să adresăm nevoia din spatele emoției.

(w640)

* Înfrumusețare fără dificultăți

Invitată: dr. Dana Jianu, medic primar chirurgie plastică şi estetică, Președinte Societatea Română de Chirurgie Estetică

Presiunea Social-Media pune presiune pe sănătatea emoţională a tinerilor. Multe fete se fotografiază într-un anumit fel, o tipologie care presează şi unele dintre ele ajung să se expună unor riscuri de a face alegeri ieftine, uneori în condiţii improprii. Astfel, îşi pierd frumuseţea naturală, expresivitatea în defavoarea unei anumite vulgarităţi dincolo de faptul că apare riscul de îmbolnăvire sau chiar de sluţire.

(w640)

***

Mulţumim Dalin pentru susţinerea oferită în realizarea emisiunii!

(w235)

***

Moderator: Măriuca Mihăilescu

Producător: Monica Ancuța
Credit foto: Monica Ancuța

Echipa Un doctor pentru dumneavoastră vă este aproape, oriunde v-aţi afla!

Emisiunea este disponibilă pe TVR+.

***

TVR +
Canalul TVR YouTube