loader
Foto

Un Crăciun altfel la „Down the Road. Aventura” | VIDEO

Aventurierii ne pregătesc o surpriză în cea de-a şasea ediţie a reality show-ului difuzat de TVR 1. Luni, 27 ianuarie, de la ora 22:00, alături de Mircea Radu ei au experimentat pentru prima dată Crăciunul departe de casă.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Dacă duceţi dorul sărbătorilor de iarnă, vă invităm să le petreceţi încă o dată alături de cei opt participanţi „Down the Road. Aventura”.

Aventurierii ne-au pregătit o surpriză în cea de-a şasea ediţie a reality show-ului difuzat de TVR 1.

„Împodobeşte prietene bradul!”, a spus cu umor Mircea Radu şi, chiar dacă până acum nu au făcut niciodată pregătirile singuri, tinerii au făcut sarmale, au împodobit bradul şi au participat cu entuziasm la deja popularul joc, Secret Santa …

Este o bună ocazie să aflăm dorinţele lor secrete. Am descoperit că Raluca a sperat ca „Moşul” să îi aducă un CD şi bilete la concertul lui Fuego. Şi Mircea Radu s-a destăinuit şi a spus că în zilele de iarnă una dintre plăcerile lui este să simtă aroma vinului fiert dintr-o cană mare şi albă.

Surprizele nu se opresc aici. Andrei Niţă, Andrei Cupşa, Raluca, Mihai, Andreea, Ionuț, Bogdan şi Anca au mers împreună la Târgul de Crăciun de la Sibiu, s-au urcat pentru prima dată în roată şi în carusel şi ne-au arătat cât de talentaţi sunt la patinoar.

„Down the Road. Aventura”, la TVR 1 şi online pe TVR+.

(w882) Down the R

În fiecare zi de luni, de la ora 22:00 vă invităm să fiţi alături de noi la „Down the road. Aventura”, un reality show în premieră despre experienţe de neuitat care-ţi hrănesc sufletul şi schimbă mentalităţi.

Formatul original, „Down the road”, este produs de VRT, Belgia şi a înregistrat un real succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon. Reality show-ul se difuzează şi în Statele Unite şi a primit numeroase premii internaţionale la festivalurile de gen. Printre acestea, AIB Impact Award 2019, Rose d'Or 2018 | Award Best Reality & Factual Entertainment, World Media Festival Hamburg și New York Festivals TV & Film Awards.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: Joi, 25 Aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...