loader
Foto

Ultima ediţie

Din 13 ianuarie, la TVR1

 

Începând de duminică, 13.01.’13, de la ora 13:00, TVR1 vă propune o nouă emisiune: Ultima ediţie. La fiecare sfârşit de săptămână, Ramona Avramescu, Claudiu Lucaci sau Mihai Rădulescu vor dezbate cele mai importante evenimentele politice, economice, sociale ale săptămânii. În studioul TVR, alături de analişti de marcă, intrăm în culisele întâmplărilor care ne-au influenţat viaţa de zi cu zi în săptămâna care stă să se încheie.

Emisiunea poate fi urmărită şi pe TVR+, portalul video al Televiziunii Române

"Ultima Ediţie" va fi moderată, pe rând, de Ramona Avramescu, Claudiu Lucaci şi Mihai Rădulescu, fiecare urmând să-şi pună amprenta în abordarea subiectelor.

Cei trei jurnalişti TVR  vor emite şi propriile analize, provenite din anii de experienţă pe care îi au în spate, pe marginea subiectelor dezbătute.

În prima ediţie, emisiunea va aborda următoarele teme: Bugetul României pe 2013, Scandalul din Consiliul Superior al Magistraturii, modul în care a tratat presa moartea regizorului Sergiu Nicolaescu, dar şi escaladarea conflictului din Siria.

Doctorul în economie Daniel Ionescu şi un jurnalist economic vor diseca în "Ultima Ediţie" bugetul pentru acest an, iar fostul corespondent TVR la Washington Nicolae Melinescu şi jurnalistul Paul Cozighian vor dezbate situaţia presei din România, în contextul morţii lui Nicolaescu.

Jurnalistul TVR pe politică externă, Dragoş Tăbăran, va discuta despre situaţia din Siria, după ce NATO a trimis rachete Patriot la graniţa turco-siriană.

Aşadar, nu rataţi FINALA evenimentelor din această săptămână, duminică, ora 13:00, pe TVR1

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Seria documentară „Ecce Via”, în Săptămâna Patimilor, la TVR Cultural | VIDEO

În Săptămâna Patimilor pentru creștinii ortodocși, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească seria documentară „Ecce Via”, o ...