loader
Foto

Ultima ediţie Medicii de gardă din acest an

Sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 17.00, l a TVR 1, TVR HD şi TVR+ ,  am aflat cum să fim sănătoşi şi de sărbători.

 

Ediția este disponibilă online pe TVR+

Ediţia din 20 decembrie a emisiunii Medici de gardă este una cat se poate de specială şi cu multe surprize! Gazda show-lui medical, cardiologul Nicoleta Ferariu, împreună cu cei trei colegi ai săi - plasticianul Gad Renert, oftalmologul Olga Melnic şi stomatologul Alex Paraschiv - fac ultimele pregătiri înainte de Crăciun şi oferă telespectatorilor cele mai eficiente sfaturi astfel încât să avem parte cu toţii de nişte Sărbători fericite.

Oftalmologul Olga Melnic atrage atenţia asupra accidentelor casnice care ne pasc în preajma sărbătorilor şi ne arată care este metoda „corectă” de-a împodobi bradul.

Platicianul Gad Renert ne dezvăluie secretele unei înfăţişări cât mai atrăgătoare şi ne dezvăluie care sunt paşii pe care trebuie să-i urmăm cu numai cinci zile înainte de Crăciun, pentru a avea un fizic de excepţie.

Stomatologul Alex Paraschiv va face cunoscută metoda prin care putem salva viaţa cuiva, cu ajutorul manevrei Heimlich. Accidentele precum înecarea cu un dumicat cresc în frecvenţă în perioada Sărbătorilor. Şi cum tot este vorba despre mese copioase, telespectatorii pot descoperi care sunt alimentele care trebuie evitate sau măcar consumate în cantităţi mici, chiar şi la masa de Crăciun.

Printre invitaţii acestei ediţii speciale se numără somelierul Nicoleta Troacă. Ea va vorbi telespectatorilor despre cea mai festivă băutură şi prezintă diferite feluri de şampanie. În cazul în care se întâmplă să facem cumva exces de alcool, trebuie să ştim care pot fi consecinţele. Astfel, urologul Ştefan Gutuie aduce în discuţie disfuncţiile erectile pe care le pot experimenta bărbaţii după ce consumă prea mult alcool.

Ediţia din 20 decembrie a emisiunii Medici de gardă se încheie în ton cu sărbătoarea care se apropie: copiii de la Contrapunct cântă Merry Christmas Medley, iar apoi îşi primesc binemeritatele cadouri.

Show-ul medical Medici de gardă a fost lansat la TVR 1, TVR HD, TVR+ în 18 octombrie. Format original, produs de regizorul Petre Năstase, emisiunea, desfăşurată în mod curent pe intervalul 17.00-18.00 în fiecare sâmbătă, îi ajută pe telespectatori să pătrundă în lumea medicală în cel mai spectaculos mod cu putinţă. Emisiunea este prezentată de o echipă tânără şi entuziastă de medici, din care fac parte cardiologul Nicoleta Ferariu, oftalmologul Olga Melnic, plasticianul Gad Renert şi stomatologul Alexandru Paraschiv.

Cei patru Medici de gardă educă publicul larg cum să se menţină sănătos prin respectarea celor mai eficiente şi verificate metode. Medicii de gardă aduc în faţa telespectatorilor realităţile medicale ale momentului şi atrag atenţia asupra pericolelor la care ne expunem fiecare dintre noi atunci când ignorăm sfatul doctorilor.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...