loader
Foto

Galerie foto

TVR2, Odeon şi Grand Cinema Digiplex te invită să vezi filmul Turbo

Câştigă acum invitaţii la filmul Turbo, pe pagina de Facebook TVR2!

 

Documente disponibile pentru descarcare:

Prietenii TVR2 turează motoarele la “Turbo”, într-un eveniment organizat împreună cu Odeon şi Grand Cinema Digiplex! Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, în perioada 31 iulie-7 august, intră în concurs şi poţi câştiga invitaţii duble la evenimentul ce va avea loc pe 8 august la Grand Cinema Digiplex.

Nu rata întâlnirea cu Turbo, un melc care visează să devină cel mai mare pilot de curse din lume, într-un film de animaţie ce poartă semnătura lui David Soren, cel care a adus pe marile ecrane personajele din “Merry Madagascar”.  Obsesia lui Turbo pentru viteză a făcut din el o ciudăţenie şi un paria în comunitatea melcilor, care sunt lenţi şi prevăzători din fire. Turbo îşi doreşte cu disperare să evadeze din viaţa lentă pe care o duce. I se oferă această şansă după un accident bizar, în urma căruia dobândeşte capacitatea de a atinge viteze incredibile. Turbo, înzestrat acum cu o rapiditate ieşită din comun, porneşte la un drum extraordinar, dorind să atingă imposibilul: să concureze împotriva celor mai buni piloţi, în cursa Indianapolis 500. Alături de Turbo se află echipa lui devotată de melci de curse - un grup pestriţ de melci dependenţi de adrenalină şi răi de gură, cu cochilii care arată ca nişte maşini de curse stradale în miniatură. Turbo este prototipul outsiderului, care atinge imposibilul refuzând să îşi lase limitele să stea în calea visurilor lui.

TVR2, Odeon şi Grand Cinema Digiplex îti promit o seară de neuitat şi o poveste captivantă a unui personaj cu visuri îndrăznete. Filmul este distribuit în România de Odeon, iar în cinematografele din ţara noastră ruleaza din 2 august.

Regulamentul concursului îl găsiţi aici

(w882) turbo2

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.