loader
Foto

TVR vă invită la spectacolul DUELUL PIANELOR - o ediţie specială de Sărbători!

Marţi, 13 decembrie, de la ora 17.00, la Circul Globus din Bucureşti - alături de Paula Seling, Ovi, Adrian Enache, invitaţii lor şi maeştrii circului!

 

La Televiziunea Română a început Luna cadourilor!!! În prag de Sărbători, primiţi în dar o invitaţie la spectacolul DUELUL PIANELOR, la Circul Globus din Bucureşti.

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, Televiziunea Română şi Circul Globus vă invită la un spectacol pentru toate vârstele: părinți, bunici şi nepoţi (vârsta minimă 7 ani).

Marţi, 13 decembrie, ora 17.00, arena circului va găzdui o ediţie specială a emisiunii Duelul pianelor.

Timp de două ore, sub cupola Circului Globus, veţi pătrunde în culisele realizării unei emisiuni-spectacol de televiziune, alături de Paula Seling, Ovi, Adrian Enache şi invitaţii lor, artişti dragi care se vor duela muzical în faţa publicului alcătuit din prietenii TVR.

Trupa circului Globus va realiza momente spectaculoase de jonglerii, magie şi numere de dresaj.

Întâlnirea noastră va avea multe surprize, aşa că vă rugăm să veniţi pregătiţi cu o carte de vizită sau un bileţel cu numele dumneavoastră, pentru a participa la tombolă!!!

Pentru a afla mai multe informatii despre accesul la acest spectacol de sărbatoare vă invităm să vizitaţi paginile noastre de Facebook: TVR2 (https://www.facebook.com/fanTVR2) sau Duelul pianelor ( https://www.facebook.com/duelulpianelor) unde veţi găsi toate detaliile. Vă puteţi înscrie trimiţând un email cu numele dumneavoastră şi al celorlalte persoane cu care vreţi să veniți la spectacol, la adresa - marketing@tvr.ro -  până pe 9 decembrie ora 16.00.

Invitaţia am făcut-o!! Vă aşteptăm!

E timpul darurilor!!! Să ne dăruim iubire!

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...

Dirijorul Paavo Järvi, câștigător al Premiului Grammy, la „Podcasturile TVR#Enescu”, în 27 aprilie, la TVR Cultural

Sâmbătă, 27 martie, de la ora 13.00, TVR Cultural îi invită pe telespectatori la „Podcasturile TVR#Enescu”. Invitatul Valentinei Băințan este ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).