loader
Foto

Imaginile TVR de la funeraliile Majestăţii Sale Regele Mihai I, în întreaga lume

Telespectatori din întreaga lume au urmărit imaginile TVR de la funeraliile Majestăţii Sale Regele Mihai I. Televiziunea Română a fost producător exclusiv al ceremoniilor şi a transmis funeraliile pe toate posturile sale.

 

Pentru funeraliile Regelui Mihai I, Televiziunea Română a fost producător exclusiv, asigurând producţia tuturor ceremoniilor, în colaborare cu Trinitas TV, şi oferind gratuit semnalul TV celorlalte televiziuni.

Imaginile TVR  au fost preluate de televiziuni din România şi difuzate de sute de ori – Digi24, Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Prima, Realitatea Tv, Kanal D, România Tv, B1 Tv, ProTv, Look, agenţii – APTN, France Presse, EPA, posturi locale şi televiziuni din străinătate, precum BBC 1, BBC News, BBC One Northern Ireland, BBC One Scotland, BBC One Wales, BBC World News International, BBC World Asia, BBC Persian, ABC News si ABC News Sydney Australia, ARD (Germania), France 2, Euronews, Canvas (Belgia), Een (Belgia), NPO 1 (Olanda), NPO 2 (Olanda), RBB (Germania), TVP 2 (Polonia), DR 1 (Danemarca), TV 2 si TV News (Danemarca), SRF 1 (Swiss).

(w882) bbc

În mediul online, evenimentul a fost reflectat prin livestream furnizat platformelor adevarul.ro, Mediafax, France Presse, EPA, Agerpres, Libertatea etc.

Televiziunea publică a alocat resurse uriaşe pentru aceste zile şi nopţi de transmisie - sute de oameni, zeci de camere şi corespondenţi. Pentru producţia tuturor ceremoniilor de sâmbătă, 16 decembrie, au fost folosite peste 70 de camere de filmare, nouă DSNG-uri, patru lanţuri de radiorelee, un efort fără precedent al TVR în colaborare cu toate televiziunile din România.

Funeraliile Regale, cea mai amplă transmisie naţională. TVR, producător exclusiv

Ziua de 16 decembrie 2017 va intra şi în istoria Televiziunii Române. A fost cea mai amplă transmisie naţională de până acum. Sute de oameni, zeci de camere şi o emisie live care a durat aproape 12 ore. TVR a fost producător exclusiv al Funeraliilor Regale. Televiziuni din ţară şi din străinătate au preluat imaginile filmate de TVR.

Oamenii din spatele camerelor, din carele de transmisie, din redacţia de Știri, din regie şi din platourile de filmare au făcut posibile transmisiile-maraton de la funeraliile Regelui Mihai I.

Jurnaliştii TVR au transmis din toate punctele cheie ale ceremoniilor: de la Palatul Regal, de pe traseul spre Catedrala Patriarhală si de la slujbă, de pe drumul spre Gara Băneasa, dar și din Curtea de Argeș.

Sute de mii de oameni au urmărit funeraliile şi pe pagina de Facebook a Știrilor TVR - www.facebook.com/StirileTVRonline/

În semn de omagiu pentru Majestatea Sa Defunctă, TVR nu a difuzat publicitate începând de miercuri, 13 decembrie, ziua în care trupul neînsufleţit al Regelui Mihai I a fost adus în ţară.

 

 

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...