loader
Foto

„TVR 60 - Istoria în ştiri”: jurnaliştii online se prezintă

Jurnaliştii pe care nu îi vedem la televizor, dar pe care îi citim zilnic, pe StirileTVR.ro, îşi spun povestea. Urmăriţi un nou episod din seria „TVR 60 - istoria în ştiri”, marţi, 6 decembrie, în Telejurnalul TVR 1 de la ora 20.00.

 

Astă seară, online-ul e pe TV. Mai exact, jurnaliştii care redactează şi publică zilnic zeci de ştiri pe site-ul ŞtirileTVR.ro vorbesc despre ce presupune munca lor. Cine sunt ei şi cum ajung informaţiile de ultimă oră în faţa noastră aflăm pe 6 decembrie, în Telejurnalul TVR 1 de la ora 20.00, într-un nou episod al seriei „TVR 60 - Istoria în ştiri”.

„Îmi tremura mâna pe mouse în secundele dintre postarea unui update şi publicarea lui efectivă pe site".

„Trebuia să găsim o soluţie urgentă. Şi am găsit-o: pe Twitter."

„Nu puteam crede că după episoadele Colectiv şi masacrul de la Bataclan putea urma ceva mai dens ca informaţie; şi a urmat Turcia!".

Sunt doar câteva dintre mărturiile pe care le puteţi vedea diseară, într-un nou episod al campaniei „TVR 60 - Istoria în ştiri”.

Timp de trei luni, la finalul Telejurnalului de seară de la TVR 1, echipa Ştirilor TVR ne poartă prin istoria ultimilor 60 ani, văzută prin obiectivele camerelor de filmat ale Televiziunii Române: arhiva secretă a liderilor comunişti, imagini unicat şi mărturii inedite ale celor care au fost în culisele marilor evenimente, filmări document care au plasat TVR, nu de puţine ori, în elita europeană a televiziunilor naţionale. Cum a luat fiinţă Televiziunea Română, prin ce a trecut şi unde este acum, cu bune şi cu rele – toate acestea se văd la „TVR 60 - Istoria în ştiri”.

Episoadele anterioare ale seriei pot fi văzute în secţiunea special dedicată de pe site-ul Ştirilor TVR şi pe canalul de YouTube al TVR.

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți, în direct, la TVR Internațional, o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...