loader
Foto

„Meciul Deceniului”, duminică, la TVR 3

Duminică, 19 mai, la ora 15.30, aveţi întâlnire cu stelele fotbalului românesc: Miodrag Belodedici, Iosif Rotariu, Ioan Andone, Ionuţ Lupescu, Paul Codrea, Cosmin Contra, Ciprian Marica, Helmuth Duckadam şi mulţi alţii - într-un eveniment caritabil.

 

Urmăriţi duminică, 19 mai, „Meciul Deceniului” la Timişoara (şi probabil ultima partidă înainte ca stadionul „Dan Păltinişanu” să fie demolat) - evenimentul caritabil în care stelele naţionalei şi stelele lui Poli se întâlnesc pentru a strânge bani în beneficiul Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Partida de fotbal îi aduce faţă în faţă pe stelela fotbalului românesc: Miodrag Belodedici, Iosif Rotariu, Ioan Andone, Ionuţ Lupescu, Paul Codrea, Cosmin Contra, Toni Doboş, Răzvan Raţ, Ciprian Marica, Helmuth Duckadam cu legendele Banatului: Florin Bătrânu, Titi Varga , Sorin Vlaicu, Mugur Guşatu, Marcel Băban, Valentin Velcea. În plus, la meci participă şi sârbul Xhevaz Prekazi, un fotbalist de legendă de la Galatasaray, prezent în România pentru prima dată la un astfel de eveniment.

Comentator: Florin Mihoc.

Acţiunea este organizată de Rotary Club Timişoara Ripensis în cadrul campaniei „Dăruieşte un zâmbet”, iar toate fondurile vor fi destinate secţiei de malformaţii faciale din cadrul spitalului, unde sunt operaţi anual aproximativ 100 de copii din regiune născuţi cu buză de iepure sau gură de lup.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

Gheorghe Roșoga - „Vorbe de duh, povestiri cu tâlc”

Cartea interpretului Gheorghe Roșoga și cariera lui artistică sunt subiectele reportajului din ediția „Lumea de aproape" de marți, 23 aprilie, de ...