loader
Foto

Galerie foto

TVR 2 lansează, miercuri, emisiunea „8 într-o barcă”

Concurenţii vor fi jurizaţi de Paula Seling, Cornel Patrichi şi Simona Catrina

 

Din 9 octombrie, de la ora 20.10, cunoscutul om de televiziune Titus Munteanu aduce săptămânal, la TVR 2, „8 ÎNTR-O BARCĂ", o nouă emisiune cu şi despre tineri talentaţi, aflaţi la începutul unei cariere artistice. În cadrul acestui program, ei au şansa să devină artişti compleţi, să devină celebri şi, totodată, să câştige marele premiu de 10.000 de euro.

„8 ÎNTR-O BARCĂ" este o nouă  „Şcoală a vedetelor" care le oferă şansa celor 10 concurenţi (8 titulari şi 3 rezerve cu vârste între 16 şi 23 de ani) să înveţe, în mod gratuit, de la profesionişti, tot ceea ce este necesar pentru a deveni un artist complet: canto, dans, joc, actorie, punere în scenă, prezentare.

În fiecare săptămână, ei vor avea de îndeplinit anumite sarcini, vor da teste artistice şi vor interpreta, individual sau în grup, diverse probe. Juriul şi telespectatorii vor putea urmări evoluţiile, eforturile şi emoţiile celor mai noi artişti care bat la porţile afirmării.

Juraţii care vor nota fiecare evoluţie a tinerilor artişti sunt coregraful Cornel Patrichi, interpreta Paula Seling şi jurnalista Simona Catrina. În baza notelor săptămânale acordate de juriu va fi întocmit clasamentul emisiunii, în care oricare concurent poate deveni titular sau rezervă, în funcţie de cum a evoluat. Acest clasament va sta la baza eliminărilor din concurs şi, la final, va stabili câştigătorul concursului şi al marelui premiu de 10.000 de euro.

Gazdele emisiunii sunt alţi doi tineri talentaţi, Alexandra Beatrice Păcuraru şi Nicholas Caţianis, care speră ca în cel mai scurt timp să devină preferaţii publicului.

Prima ediţie va avea ca invitaţi trupa Voltaj – deloc întâmplător acest lucru, ţinând cont că solistul trupei, Călin Goia, este unul dintre absolvenţii de succes de la „Şcoala Vedetelor", programul care, practic, l-a lansat.

Emisiunea va fi difuzată în simulcast pe TVR HD şi online, pe TVR+

FILM.TVR.RO

Logo

 
A doua Românie: O pledoarie pentru digitalizarea sănătății

Joi, 28 martie, invitata Corinei Dobre la ”A doua Românie” a fost Teodora Popa, o tânără cercetătoare din Londra specializată în genetică, care ...

Pictorul Alexandru Rădvan, la „Biografii necesare”: Tot timpul mi-am tăiat punţile din spate. Ca să nu mă mai pot întoarce

Pictorul Alexandru Rădvan este primul invitat al celui de-al treilea sezon „Biografii necesare”, emisiune realizată de artista vizuală Ileana ...

Despre mătuşi fabuloase şi secretele cafelei, la

Cele mai apreciate programe ale TVR 2 au pregătit ediţii în premieră. La „Istorii de bun gust”, fiecare poveste se leagă şi de un secret culinar. ...