loader
Foto

TVR 2 difuzează sezonul XIII din „CSI: Crime şi Investigaţii”

De luni, 3 august, urmăriţi pe TVR 2 „CSI: Crime Scene Investigation”, serialul poliţist care prezintă cazurile şi investigaţiile criminaliştilor de la Las Vegas Police. De luni până joi, de la ora 23:10.

 

În SUA, sezonul 13 din CSI a avut premiera pe 26 septembrie 2012 şi are 22 de episoade. Pe lângă echipa serialului, de-a lungul acestui sezon ne vom întâlni cu actori ca: Lindsay Davenport, Chris Evert, Justin Gimelstob, Kate Danson, Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler, Tim Matheson, Eric Roberts şi James Callis.

Echipa CSI Las Vegas este formată din: D.B. Russell (interpretat de Ted Danson), Julie „Finn” Finlay (Elisabeth Shue), Nick Stokes (George Eads), Sara Sidle (Jorja Fox), Greg Sanders (Eric Szmanda), Al Robbins  (Robert David Hall), David Hodges (Wallace Langham), David Phillips (David Berman), Morgan Brody ( Elisabeth Harnois), Henry Andrews (Jon Wellner), Jim Brass (Paul Guilfoyle).

Episodul 1: Karma to Burn (luni, 3 august, ora 23:10)

Primul episod continuă povestea din finalul sezonului anterior: nepoata lui Russell a fost răpită de cineva care lucrează pentru puşcăriaşul Jeffrey McKeen, iar întreaga echipă încearcă să îi găsească pe cei care au pus la cale acest lucru. În acelaşi timp, Finlay urmează o altă pistă, însă detectivul care o însoţeşte într-un club din Las Vegas o răpeşte.

Episodul 2: Code Blue Plate Special (marţi, 4 august, ora 23.10)

Echipa CSI merge să mănânce la unul dintre localurile lor favorite din Las Vegas, însă planurile investigatorilor sunt date peste cap când dsscoperă că localul a devenit o scenă a crimei, iar înăuntru sun opt morţi.  Un bărbat care hărţuia una dintre victime devine suspectul principal pentru echipa CSI, până când primesc o veste din partea Programului de Protecţie a Martorilor, care le complică cazul.

Episodul 3: Wild Flowers (miercuri, 5 august, ora 23:10)

Echipa CSI investighează moartea unei fete de 14 ani – Maria Flores – care a fost împuşcată în timpul unei petreceri în deşert. Pe baza dovezilor găsite la faţa locului şi a declaraţiilor martorilor, investigatorii descoperă că Maria era însoţită de o altă fată şi au ajuns la acea petrecere încercând să scape de un criminal, care le-a răpit şi abuzat sexual.

Episodul 4: It was a very good year (joi, 6 august, ora 23:10)

Echipa CSI investighează moartea lui Allison Bailey, profesor de istoria muzicii, care a fost găsită în interiorul unui pian şi apoi părăsită în mijlocul deşertului.  Cel mai afectat de crimă este Greg,  având în trecut o relaţie cu Allison. Echipa de investigaţii încearcă să identifice criminal, folosindu-se de codul unic de înregistrare al pianului.

***

Despre CSI

Serialul a fost difuzat pentru prima dată în 2000 pe postul american CBS. Cu 15 sezoane înregistrate până acum, CSI a fost desemnat cel mai popular serial dramatic la Festivalul de Televiziune de la Monte Carlo de trei ori. În 2012, CSI a fost considerat cel mai urmărit serial la nivel global şi a câştigat numeroase premiii, printre care: 9 premii Emmy (şi 23 de nominalizări), 4 premii People’s Choice Awards  etc. Succesul imens al serialului i-a făcut pe producători să creeze două seriale spin-off: CSI:New York şi CSI: Miami. Este al doilea serial ca longevitate care încă se mai produce (în SUA) după Law & Order: Special Victims Unit.

 

FILM.TVR.RO

Logo

 
Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Spectacol folcloric ”De la Iași la Chișinău” | VIDEO

De Ziua Unirii Basarabiei cu România, în direct la TVR Iași, miercuri, 27 martie, de la ora 18:30, v-am invitat la spectacolul folcloric ”De la ...