loader
Foto

TVR 1 difuzează cele 12 melodii din finala naţională Eurovision

Pe 3, 6,7 şi 8 martie, telespectatorii TVR 1 au ocazia să asculte piesele din concurs şi să-şi aleagă favoriţii pe care să îi voteze în finala din 8 martie.

 

Cursa pentru Eurovision se apropie de final. Cei care încă nu s-au hotărât cu cine sa voteze în finala naţională din 8 martie au acum ocazia să asculte toate melodiile din concurs şi să-şi aleagă favoriţii. TVR 1 difuzează, în patru emisiuni de promovare intitulate Selecţia naţională Eurovision, toate cele 12 melodii finaliste. Ele pot fi urmărite marţi, 3 martie, de la ora 17.00, vineri, 6 martie, de la 13.00, sâmbătă, 7 martie, de la 14.30, respectiv duminică, 8 martie, de la 15.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

În seara de 8 martie, la finala naţională Eurovision, votul telespectatorilor va cântări la fel de mult ca cel al juriului, astfel că toţi fanii concursului trebuie să cunoască piesele. Melodia care va primi cel mai mare punctaj duminică seară va reprezenta România la faza internaţională Eurovision, la Viena – mai întâi în semifinala din 19 mai şi, dacă se va califica, şi în marea finală, din 23 mai.

În aceste zile, Sala Polivalentă din Craiova se pregăteşte să găzduiască show-ul din 8 martie, care se anunţă a fi unul grandios. Scena pe care vor urca cei 12 concurenţi din finala Eurovision este în curs de amenajare, iar decorurile au fost montate. Cei care sunt nerăbdători să afle cum va arăta scena o vor putea vedea cu o seară înainte de finala naţională, de la ora 21.00, tot la TVR 1, în cadrul unei intervenţii în direct de la repetiţiile pentru Eurovision România 2015.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...