loader
Foto

Galerie foto

Tratamente pentru afecțiuni ginecologice, la „Un doctor pentru dumneavoastră”

Joi, 28 ianuarie, de la ora 19:00, la TVRi ați putut afla de ce apare prolapsul genital atât la femeile care nasc natural cât și la cele cu cezariană și care sunt mecanismele care duc la pierderea capacității de susținere de către musculatura pelvină.

 

TRATAMENTE PENTRU PROLAPS GENITAL ȘI ALTE AFECȚIUNI GINECOLOGICE

Invitat: prof. dr. ELVIRA BRĂTILĂ, șef disciplina Obstetrică–Ginecologie, Spitalul Clinic Obstretică-Ginecologie „prof. dr. Panait Sîrbu“, Bucureşti, preşedintele Societăţii Române de Uroginecologie

(w882) un doctor

Ce este prolapsul genital, care sunt simptomele, ce complicații pot apărea, cum ne afectează viața de zi cu zi, cum se tratează și cum putem evita instalarea acestei boli, sunt întrebări la care am primit răspunsuri de la doamna prof. dr. Elvira Brătilă, membru fondator al Societăţii de Endometrioză şi Fertilitate Est-Europeană, primul ginecolog din România care a folosit ultraperformantul robot Da Vinci în tratamentele ginecologice. Ați putut afla informații valoroase și despre cancerul de col uterin.

(w882) un doctor

Invitata noastră este o deschizătoare de drumuri. Acum dezvoltă domeniul cosmeticii ginecologice. A inițiat și a pus la punct programe de pregătire și perfecționare a tinerilor medici ginecologi, pe această linie. Domeniul cosmeticii ginecologice aduce oricărei femei, indiferent de vârstă și de afecțiunile ginecologică, bunăstare fizică, psihică și emoțională, fericire, mulțumire de sine, încredere și sentimentul de siguranță.

E important să vă adresați medicului specialist în care aveți încredere și să spuneți tot ce vă supără pentru a rezolva problemele.

Moderator: Măriuca Mihăilescu

***

Realizator: Cristina Anton

Producător: Monica Ancuța

***

Partenerii emisiunii:

(w100) Hofigal Hofigal rămâne una dintre cele mai puternice companii de produse naturale, cu capital sută la sută românesc. Fondată de regretatul cercetător Ștefan Manea, Hofigal continuă să lupte, alături de partenerii și colaboratorii săi, pentru semeni, cu aceeași dăruire și respect. Se spune că pe pământ sunt 1000 de boli, dar și 1001 plante care să ajute la tratarea acestora.  Pentru mai multe informaţii, accesaţi siteul: www.hofigal.eu, pagina de Facebook sau adresa de mail: medici@hofigal.eu, unde o echipă de doctori vă stă la dispoziţie. tel.: 021.334.51.35/021.492.04.42.

Servicii integrate. Vizite puține. Timp câștigat! Clinicile Dentare Dr. Leahu - tratamente stomatologice personalizate pentru adulți și copii, în oricare dintre cele 10 locații din România (București, Pitești, Timișoara, Turda, Oradea, Constanța și Iași). Toate dispun de aparatură medicală inovatoare și specialiști pregătiți să rezolve chiar și cele mai complicate probleme dentare. Sănătatea ta orală este în cele mai pricepute mâini! Ne găseşti pe www.cliniciledrleahu.ro şi la numărul de telefon 021 91 34.

(w100) Dermavital Pentru a ajuta cât mai mulţi oameni cu terapii noninvazive şi fără efecte secundare, Florica Munteanu împreună cu specialiştii ei de la Centrul German de Biorezonanţă şi Dermato-Cosmetică oferă informaţii telespectatorilor pe adresa: office@dermavital-med.ro sau pe Facebook. Număr de contact: 021.322.40.04.

(w100) FlorariaTraian Săplăcan, specialist în creşterea şi îngrijirea plantelor, răspunde întrebărilor şi curiozităţilor dumneavoastră transmise la adresa: office@trias.ro sau pe https://www.florariatrias.ro/. Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/florariatrias.ro . Telefon: (+4) 0751.136.412.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: Joi, 25 Aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...