loader
Foto

Totul despre vizita lui Donald Trump în Polonia, la „Pulsul zilei”

În aceeaşi ediţie, aflăm mai multe despre remodelările corporale, despre profesia de balerină şi viaţa de vedetă. Radu Andrei Tudor ne aşteaptă în direct pe 6 iulie, de la 18.30, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

 

Prima vizită oficială a preşedintelui Statelor Unite în Polonia, ce prefaţează participarea la Summitul G20, de la Hamburg, este evenimentul ce ţine titlurile tuturor jurnalelor de ştiri şi ale publicaţiilor acestor zile. Preşedintele României, Klaus Iohannis, participă, de asemena, la Summitul „Iniţiativei celor Trei Mări" (Baltică - Adriatică - Neagră), şeful statului întâlnindu-l pentru a treia oară pe Donald Trump, la numai o lună după vizita la Casa Albă. Subiectul este analizat şi în ediţia Pulsul zilei de astăzi, de Radu Andrei Tudor şi invitaţii săi. Emisiunea este în direct la TVR 1 şi online, pe TVR+, de la ora 18.30.

În aceeaşi ediţie, moderatorul pune în discuţie un subiect... de sezon: remodelările corporale. Când costumul de baie este piesa de rezistenţă a oricărei ţinute, este bine să ne informăm în privinţa tuturor avantajelor, dar şi a riscurilor ce pot apărea în momentul unei proceduri de chirurgie plastică.

Despre profesia de balerină aflăm mai multe tot joi după-amiază, din interviul realizat cu graţioasa Ana Bodea. Tânăra de 17 ani studiază tocmai la prestigioasa şcoală a Balşoiului moscovit şi visează să danseze la Covent Garden-ul londonez. Şi tot astăzi, îndrăgita interpretă Sanda Ladoşi, prezentă în platoul Pulsul zilei, ne dezvăluie bucuriile şi neajunsurile vieţii de vedetă.

Din 17 aprilie, jurnalistul TVR Radu Andrei Tudor ia Pulsul zilei la TVR 1, în intervalul 18.30-20.00. De luni până vineri, la Pulsul zilei, telespectatorii sunt parteneri într-o discuţie destinsă, pornind de la ştirile importante ale zilei. Temele momentului sunt dezbătute de moderator fără încrâncenare, fără partizanat, cu invitaţi care au ceva de spus.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Documentarul

Vineri, 29 martie, la ora 20:30, TVR Cultural va difuza în premieră absolută filmul documentar "Păltinișul și Noica", regizat de Mihai Miron, ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...