loader
Foto

Ţociu şi Palade o „flanchează” pe Nico vineri seară, în show-ul de la TVR 1

Iuliana Tudor: „Vinerea aceasta, la O dată-n viaţă , vom râde cu poftă!

 

O dată-n viaţa lor, Romică Ţociu şi Cornel Palade nu fac echipă, ba chiar sunt rivali. Cei care vor să fie martori la acest moment unic sunt invitaţi vineri, 12 aprilie, de la ora 21.00, la o nouă ediţie a emisiunii O dată-n viaţă de la TVR 1 şi, online, pe TVR+. Vedetele pe care Iuliana Tudor le-a invitat pentru a aduce telespectatorilor trei ore de spectacol sunt Romică Ţociu şi Petrică Mâţu Stoian (reprezentând zona Mehedinţi), Cornel Palade şi Daniela Condurache (pentru Moldova), Nico şi Ion Ghiţulescu (ca reprezentanţi ai Munteniei).

Iuliana Tudor, gazda show-ului de la TVR 1, aşteaptă nerăbdătoare seara de vineri: „Un lucru e cert: vinerea aceasta, la O dată-n viaţă, vom râde cu poftă! Nici nu vreau să-mi imaginez ce probă mi-au pregătit invitaţii de săptămâna aceasta. Eu, însă, îi provoc să lansăm împreună o altă idee de implementat la televiziunea naţională vreme de o ediţie a programului nostru. Despre ce e vorba... aflaţi vineri! Va aştept cu drag!"

Momentele muzicale se anunţă de pe acum spectaculoase. Nico pregăteşte câteva piese de muzică lăutărească, prin care speră să-i câştige pe telespectatori de partea ei. Iar Romică Ţociu şi Cornel Palade... cu siguranţă vor găsi un moment în care vor cădea la pace, pentru a smulge cât mai multe zâmbete.

Invitaţii Iulianei Tudor vor fi acompaniaţi şi în această ediţie de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar momentele de dans vor fi realizate cu sprijinul Ansablului Doina Gorjului. Iar actorii Maria Buză şi Marius Rizea vor face din nou deliciul telespectatorilor, cu un moment inedit de umor marca „Floarea şi Gheorghe”.



Iuliana Tudor a deschis, pe 15 martie, cel de-al 11-lea sezon al emisiunii de vineri seară de la TVR 1. Emisiunea păstrează reţeta care a consolidat formatul în preferinţele românilor: Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea - cu momentele de umor, cei mai iubiţi interpreţi de folclor, care, împreună cu vedete de calibru, fac duete remarcabile. Nu lipseşte componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentat un caz care are nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care este, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. Noutatea sezonului cu numărul 11 este aceea că gazda show-ului este ea însăşi protagonista unor momente speciale, pregătite de invitaţi. Emisiunea poate fi vizionată şi pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.