loader
Foto

Galerie foto

Dr. House „tratează” relaţia dintre două surori

De luni, 31 august, serialul laureat cu două Globuri de Aur şi multe alte premii poate fi urmărit de la ora 23.00, la TVR 1.

 

Când o chelneriţă cu o memorie perfectă suferă o paralizie temporară, sora ei mai mare o vizitează la spital. Vizita atrage, însă, o intensificare a nivelului de stres şi înrăutăţirea stării de sănătate a fetei. Memoria ascuţită a pacientei se dovedeşte, de data aceasta, a fi în detrimentul său, ura pe care i-o poartă surorii sale împiedicând-o să primească tratamentul medical corespunzător. Masters descoperă, cu această ocazie, că repararea relaţiei dintre două surori poate fi mai dificilă decât punerea unui diagnostic corect...

Între timp, Foreman se oferă voluntar să-l ajute pe Taub să se pregătească pentru un control medical, iar House, decis să-l convingă pe Wilson să iasă din nou la întâlniri, află că acesta... are deja o iubită. Toate acestea, în episodul intitulat „Trebuie să-ţi aminteşti asta”, din Dr. House.

(w882) Dr. House

În această vară, telespectatorii TVR 1 se reîntâlnesc cu cel mai ursuz, dar şi cel mai bun medic diagnostician. TVR 1 difuzează sezonul VII al seriei Dr. House de luni până joi, de la ora 23.00. Dr. House este preluat şi online, pe TVR+.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.