loader
Foto

Televiziunea copiilor la final de sezon

Peste 70 de clase s-au înscris în concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris”. Aflaţi câştigătorii  sâmbătă , ora 10.10, la TVR 1!

 

La sfârşit de an şcolar, emisiunea Televiziunea copiilor de la TVR 1, coordonată de Titus Munteanu, intră şi ea în vacanţă. Pe final de sezon, emoţiile sunt foarte mari pentru cele peste 70 de echipe care s-au înscris la concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris”, iniţiat la începutul lunii aprilie şi care va duce o clasă întreagă de elevi la celebrul parc Disneyland!

Invitaţi speciali la Televiziunea copiilor – şi totodată membri ai juriului la acest concurs, alături de realizatorul Titus Munteanu – sunt Marcel Pavel şi Silvia Dumitrescu, doi prieteni mai vechi ai protagoniştilor emisiunii. Ei îi vor asculta pe copii cântând celebra „We Are the World”, piesă cu care Titus Munteanu marchează finalul de sezon al tuturor emisiunilor pe care le realizează. De asemenea, în calitate de membri ai juriului, ei vor evalua torturile făcute de elevi şi vor decide care dintre ele merită să fie câştigător.

Televiziunea copiilor a derulat concursul „Tortul aniversar Disneyland Paris” în perioada aprilie – iunie 2012, iar echipa câştigătoare urmează să fie trimisă de agenţia Perfect Tour într-o excursie incredibilă la Disneyland Paris. Clasele s-au înscris pe pagina de Facebook a emisiunii (https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor), unde au postat fotografii şi imagini video cu torturile aniversare, pregătite chiar de elevi, pentru împlinirea a 20 de ani ai celebrului parc de distracţii din FranţaAflaţi care este echipa câştigătoare sâmbătă, de la ora 10.10, la TVR1!

Despre Televiziunea copiilor: Sub semnătura realizatorului TVR Titus Munteanu, show-ul de divertisment cu şi pentru copiiTeleviziunea copiilor a revenit la TVR 1 de sâmbătă, 31 martie, de la 10.10. Televiziunea copiilor îşi propune să fie o rampă de lansare pentru copiii talentaţi. „Este o emisiune care are în prim plan ideea unei televiziuni a copiilor. Un loc în care cei mici să îşi poată manifesta talentul, creativita­tea. Vrem să creăm mo­dele pentru copii şi, de ce nu, pentru viitori adevăraţi profesionişti de televiziune”, spune Titus Munteanu, reali­za­torul emisiunii.Televiziunea copiilor a fost lansată în 2011, în grila de primăvară a TVR 1, ultimul sezon fiind prezentat de trei copii, Ana-Maria, Luca şi Doru.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.