loader
Foto

Vezi ce te aşteaptă peste zi la Telejurnalul matinal

În fiecare dimineaţă, de luni până vineri, la TVR 1, două ore de  hard news şi informaţii utilitare, cu Radu Tudor şi Oana Dobrescu

 

Încă de la 7:00 dimineaţa, telespectatorii TVR 1 sunt conectaţi la actualitate, Radu Tudor şi Oana Dobrescu întâmpinându-i la pupitrulTelejurnalului matinal. Timp de două ore, românii au un program complex şi dinamic de ştiri şi informaţii utilitare, menit să „lanseze” ziua din perspectiva interesului publicului, generând totodată o stare tonică, pozitivă.

Telejurnalul matinal este un program de hard news care include şi utilitarele de dimineaţă, unul dintre punctele sale forte fiind rubrica de trafic. Difuzată la fiecare 15 minute, cu informaţii rutiere utile, rubrica este destinată românilor din întreaga ţară care se pregătesc să plece de acasă şi vor să ştie care sunt zonele aglomerate şi ce rute alternative pot alege.

Printre rubricile cu care matinalii de la TVR 1 îşi aşteaptă telespectatorii se numără: „Trafic la sfert” (informaţii despre starea traficului în capitală şi în ţară, recomandări şi avertizări), „Părinţi şi copii” (informaţii de parenting şi sănătate, aduse de Camelia Csiki), „COOLTURA” (evenimente culturale şi premiere pentru weekend, cu Ioana Pavel), „Stilul tău” (Albertina Ionescu face o incursiune în zona de informaţie artistică şi de stil de viaţă urban), „Agenda digitală” (Mihai Melinescu vorbeşte despre Internet, noile tehnologii şi gadgeturi), „Cuvântul zilei” (o pastilă pe zi despre folosirea corectă a limbii române, cu Albertina Ionescu), „Buget personal” (informaţii despre cursul valutar, dobânzi bancare, credite, oferte), „Tichet de vacanţă” (zone turistice din ţară şi din străinătate). Acestora li se adaugă, desigur, rubricile de „Sport” şi „Meteo”.

Telejurnalul matinal de la TVR 1 este difuzat în două segmente, pe intervalele orare 07.00 – 7.50, respectiv 8.00 – 8.50, formatul emisiunii permiţând prezenţa unui invitat în studio, atunci când dialogul cu acesta este relevant în prezentarea evenimentelor zilei.

FILM.TVR.RO

Logo

 
În emisiunea

La TVR2, 7 zile din 7, de la ora 18:50, iar sâmbătă şi duminică la 18:55, aflăm noutăţi despre climă, vreme şi planeta noastră alături de ...

Internaţionalizarea firmelor româneşti

Internaţionalizarea firmelor româneşti

publicat: Marţi, 23 Aprilie 2024

Marți, 23 aprilie, de la ora 21:00, v-am invitat să urmăriți în direct la TVR Internațional o nouă ediție ”Investiți în România!”.

„Dialoguri academice” între filosofii Mircea Dumitru și Radu J. Bogdan, în 28 aprilie, la TVR Cultural

Duminică, 28 aprilie, de la ora 22:35, TVR Cultural îi invită pe telespectatori să urmărească dialogul dintre filosofii Mircea Dumitru, gazda ...