loader
Foto

TELEȘCOALA: Română, a VIII-a - Fraza. Subordonarea | VIDEO

Ediţia din 9 decembrie a emisiunii #TeleŞcoala , difuzată pe #TVR2 , în care Cristina Ionescu ne-a propus recapitularea cu tema Fraza. Subordonarea.

 

Lecțiile pot fi urmărite la TVR2 de la orele 9.00 și 15.00 de luni până vineri, precum și online pe TVR+, pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

Prof. Cristina Marian-Ionescu: profesor doctor în filologie, titular la Colegiul Național ,,I.L Caragiale" din Ploiești, predând la gimnaziu și liceu din 1997. Este inspector școlar pentru limba și literatura română la I.S.J. Prahova, din 2003.

Autor și coautor a peste 15 auxiliare școlare, membru în Comisia Națională de Limba și Literatura română, evaluator de manuale, a îndrumat elevi care au obținut rezultate remarcabile la examenele naționale și la concursurile și olimpiadele disciplinei.

FILM.TVR.RO

Logo

 
”Dăruiește Românie!”, o nouă întâlnire cu artiști îndrăgiți, sâmbătă, la TVR 3

Victoria Cociaș, Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Andreea Toma, Doru Isăroiu & Red Parlament sunt așteptați de Carmen Târnoveanu la ...

Schimbări în ordinea de desfășurare a Finalei Eurovision Song Contest

Ediția 68 a Eurovision Song Contest introduce o schimbare în modul în care este decisă ordinea de desfășurare a Finalei. Artiștii pot alege să ...

„Lumea de aproape”: Viitorul înseamnă educație | VIDEO

Marți, 16 aprilie, de la ora 17.30, la TVR Craiova am aflat subiectele dezbătute în cadrul  conferinței ,„ParentingNet”.