loader
Foto

„Teleșcoala” a intrat în vacanță pentru două săptămâni

De luni, 25 octombrie, „Teleșcoala”, emisiunea TVR 2 realizată în colaborare cu Ministerul Educației și Cercetării pentru elevii care se pregătesc pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat, a intrat în vacanță timp de două săptămâni.

 

Urmare a efectelor pandemiei - numărul mare de infectări cu SARS-COV-2 înregistrate în ultimele săptămâni în rândul elevilor şi profesorilor - autoritaţile au decis ca toți elevii din învățământul preuniversitar să intre în vacanță în următoarele două săptămâni, 25.10-05.11.2021, cu revenire la cursuri din 8 noiembrie.

În această perioadă, difuzarea emisiunii „Teleșcoala” va fi suspendată, decizie luată de comun acord cu Ministerul Educației și Cercetării, care furnizează tematica și ordinea lecţiilor, cu scopul de a nu se decala programa școlară.

Pe perioada vacanței, de luni până vineri, pe tronsoanele orare alocate „Teleșcoala” se vor difuza, în prima săptămână, serialul pentru copii „Pistruiatul” (producție 1973, regia și scenariul: Francisc Munteanu), de la ora 9:00, respectiv de la ora 15:00 iar în a doua săptămână „Cireșarii" (producție 1972, regia: Andrei Blaier, scenariul: Constantin Chiriță și Radu Dumitru). Fillere „Engleza la minut” se vor difuza de la ora 9:40, respectiv de la ora 15:45.

Lecțiile difuzate până în prezent pot fi urmărite pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: Joi, 25 Aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...

Colț de Rai pentru urșii bruni la Zărnești | VIDEO

Întreaga poveste a sanctuarului pentru urșii bruni la Zărnești dar și cum au ajuns vedete din toată lumea să îl viziteze descoperiți într-un nou ...