loader
Foto

TELEȘCOALA: Economie, a XII-a - Nevoi și resurse. Proprietatea și libera inițiativă | VIDEO

Pe 5 octombrie, prof. Sorin Spineanu-Dobrotă a propus, elevilor care se pregătesc de Bacalaureat, recapitularea lecției cu tema: Nevoi și resurse. Proprietatea și libera inițiativă.

 

Lecțiile pot fi urmărite la TVR 2, de la orele 9.00 și 15.00, de luni până vineri,  și online pe canalul de YouTube al TVR, pe pagina de Facebook a emisiunii Teleșcoala şi pe tvr.ro.

Prof. Sorin Spineanu-Dobrotă: profesor la Colegiul Național Sf. Sava din București și  șeful serviciului Examene Naționale din cadrul Centrului Național de Politici și Evaluare în Educație – Ministerul Educației.

A absolvit Facultatea de istorie-filosofie din Universitatea “Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca în anul 1995 și Facultatea de ştiinţe politice şi administrative a Universității din București în anul 2000, iar din 2004 este doctor în sociologie. Are 26 de ani de experiență în educație, iar mulți dintre elevii săi au aplicat cu succes la prestigioase universități din SUA, Marea Britanie și Olanda în domeniul științelor politice, economice și administrative.

Prof. Sorin Spineanu-Dobrotă conduce Comisia Centrală a Olimpiadei Naționale de Economie și coordonează, între altele, activitățile legate de examenul național de bacalaureat. Este formator național în domeniul pedagogiei și a publicat numeroase lucrări în domeniul sociopsihopedagogic (culegeri, ghiduri, studii).

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...