loader
Foto

Ștefan Radu nu va mai juca sezonul acesta în cupele europene. Krasniqi și Birligea – incluși de CFR Cluj pe lista UEFA

Ștefan Radu nu se mai află pe lista echipei italiene Lazio Roma, adversara echipei CFR Cluj în play-off-ul Conference League. Jucătorii Ermal Krasniqi și George Daniel Birligea au fost incluși de CFR pe lista UEFA, dată publicității vineri de către forul continental.

 

CFR Cluj a scos de pe lista UEFA cinci jucători. Aceștia sunt croatul Karlo Brucic, Sergiu Buș, danezul Vito Hammershöy-Mistrati – plecat la IFK Norrkoping, Adrian Păun și Roger.

În schimb au fost introduși pe această listă George Daniel Birligea, Ermal Krasniqi, Bogdan Țîru și trei fotbaliști din lotul B: Alin Fica, Viktor Kun Gyorgy, Tudor Lucaci și Mihai Pînzariu.

Lazio Roma a introdus pe listă un singur jucător – Luca Pellegrini, dar a renunțat la patru, printre care se numără și românul Ștefan Radu. Ceilalți trei sunt Simone Castigliani, Valerio Marinacci și Giovanni Morsa.

Meciul tur dintre Lazio Roma și CFR Cluj, contând pentru prima manșă a play-off-ului din Conference League, se va disputa joi, 16 februarie, la Roma.

Returul este programat pentru ziua de joi, 23 februarie, și se va juca la Cluj.

Echipele calificate vor merge în optimile competiției.

Sursă foto: Shutterstock

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...