loader
Foto

Syuzanna Melqonyan

Armenia

 

Syuzanna Melqonyan s-a născut pe 26 decembrie 1992, în Ucraina. A început să cânte din clasa a cincea, primul său spectacol fiind la o serbare școlară. Timbrul ei vocal este soprano liric.

A absolvit Institutul de Teatru și Cinematografie din Yerevan. Este finalistă a proiectului Superstar Armenia (2009), iar din 2011 a primit numeroase premii prestigioase la diferite concursuri și festivaluri. A fost finalistă în etapa de calificare la Eurovision 2016. În 2017 Syuzanna s-a clasat pe locul doi la festivalul New Wave. Visul ei este să cânte alături de Lara Fabian și Celine Dion.

Adoră înotul, iubește marea, liniștea yoga și fitnessul. Este dornică să învețe limbi străine și îi place să citească. ”Literatura e aproape de artă, iar limbile străine sunt chei ale artei”. Autorii favoriți ai Syuzannei sunt Oscar Wilde și Fiodor Dostoievski. Sărbătoarea ei preferată este Anul Nou și îi place să gătească. ”Vine de la tatăl meu, care este chef”, mărturisește Syuzanna. S-ar bucura să primeascăîn dar un bilet de călătorie pentru Italia.

Motto-ul Syuzannei este “Nu renunța niciodată, luptă până la victoria finală”.

Curiozitățile Cerbului de Aur…

1. Cum și când ați descoperit pasiunea pentru muzică?

Am început să cânt de la 10 ani, am moștenit vocea bunicii mele.

2. Definiți stilul dvs. muzical într-o singură frază.

Stilul meu muzical este pop clasic.

3. Muzicieni preferați ...

Ludovico Einaudi, Andrea Bocelli.

4. Ce preferați să citiți / mâncați / faceți în timpul liber?

Îmi place să citesc romane, mai ales psihologice. Îmi plac pastele, fructele de mare. În timpul liber îmi place să mă uit la filme.

5. Dacă nu ați fi solistă, atunci ați fi ...

….. avocat.

6. Cum definiți fericirea?

Dacă ai în viața ta o persoană care te iubește foarte mult, deja ai găsit fericirea.

7. Motto-ul pentru acest Festival.

În orice situație luptă până la final.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

Luni, 29 aprilie, de la ora 19:00, r evedeți o ediție a emisiunii ”Un doctor pentru dumneavoastră”, la TVR Internațional.

Iașii marilor iubiri:

Întâmplarea e dincolo de ficțiune. Literatura nu întrece viața! Aflați povestea toată de la Oana Lazăr, la "Iașii marilor iubiri". TVR Iași, ...