loader
Foto

Start înscrieri la Miss Universe Romania 2013!

Organizaţia Miss Universe Romania şi TVR 2 caută ambasadoarea frumuseţii!

 

Pentru a 16-a oară, România are şansa de a fi reprezentată în cadrul prestigiosului concurs internaţional de frumuseţe Miss Universe, ce se va desfăşura în acest an într-unul dintre cele mai mari oraşe ale lumii – Moscova. Selecţia naţională, Miss Universe Romania 2013, îşi va desemna câştigătoarea pe data de 14 septembrie, în cadrul unui show televizat de către TVR 2.

Până pe 21 august, ora 23.59,  toate tinerele cu vârste cuprinse între 18-26 de ani, cu dimensiuni apropiate de cele ideale şi o minte sclipitoare, se pot înscrie în concurs pe site-ul oficial www.MissUniverseRomania.com.

Cunoscut fiind pentru regulamentul său strict, concursul se adresează şi în acest an, concurentelor care dau dovada unei bune moralităţi, care au cultură generală solidă, au condiţie fizică excepţională, un stil personal bine definit, sunt carismatice şi au tărie de caracter. Aspirantele la titlul suprem al frumuseţii trebuie să fie întruchiparea femeii timpului nostru, capabile să-şi asume succesul câştigat, cu modestie şi graţie şi trebuie să demonstreze că pot face faţă presiunii succesului de a fi deţinătoarea unui titlu internaţional, cum este Miss Universe.

”Frumuseţea nu este doar o trăsătură fizică! Frumuseţea înseamnă modestie, generozitate, inteligenţă. Frumuseţea stă în felul în care te comporţi în societate, în modul în care îi asculţi pe cei din jur, în maniera pe care o alegi pentru a te face cunoscut şi auzit!” declară Olivia Culpo, Miss Universe 2012.

În urma înscrierilor de pe site-ul oficial al concursului, vor fi alese 200 de concurente, care vor trebui să se prezinte la preselecţiile desfăşurate în Bucureşti, pe 23, 24 şi 25 august, între orele 11.00 – 19.00, la Premier Palace Hotel & SPA.

Cele 30 de concurente care vor fi admise în cantonamentul frumuseţii, vor petrece 3 săptămâni, într-un ambient luxos, vor participa la şedinţe foto, seminarii, cursuri de pregătire pentru marea competiţie şi vor avea şansa de a fi protagonistele unei serii de 10 episoade, produse de TVR 2, care vor fi difuzate în luna septembrie.

Anul acesta am reuşit alături de partenerii noştri să organizăm pentru concurente un cantonament aproape identic cu cel internaţional. Durata acestuia este aceeaşi, iar experienţele pe care cele 30 de finaliste le vor trăi vor fi unice. ” – a spus Maria Golban, Marketing Manager al Organizaţiei Miss Universe Romania.

Miss Universe 2013 se va desfăşura pe data de 9 noiembrie, în Moscova, Federaţia Rusă, iar evenimentul va fi transmis pentru prima dată în direct, în România, de TVR 2.

FILM.TVR.RO

Logo

 
Reporter special - Matematica în universul adolescenței | VIDEO

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.30, la TVR Iași, am vorbit despre voință, perseverență și perfomanță în școala românească.

Documentarul „Totul nu va fi bine”, despre efectele accidentului nuclear de la Cernobîl asupra unei generații, în 25 aprilie, la TVR Cultural. Filmele săptămânii

Între 22 și 28 aprilie, TVR Cultural le propune telespectatorilor dramele „Pielea” (1981) și „Anii noștri de glorie” (2020) și documentarul ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...