loader
Foto

Şi tu poţi salva o viaţă! Participă la workshop-ul „Infarctul nu poate aştepta”!

Fundaţia Română a Inimii şi Societatea Română de Cardiologie, în parteneriat cu TVR, vă invită să participaţi la workshop-ul din cadrul campaniei „Acţionează acum. Salvează o viaţă.”

 

Televiziunea Română este prima instituţie media care, prin parteneriat, s-a alăturat noii campanii de educare a populaţiei în ceea ce priveşte infarctul miocardic acut. În baza acestui parteneriat, vedetele şi angajaţii TVR au participat în luna iulie a acestui an la o serie de seminarii din cadrul acestei campanii.

Seminariile vor fi susţinute de Dr. Raluca Mincu (Medic Cardiolog, Spitalul de Urgenţă Universitar), care va explica pentru participanţi problematica infarctului miocardic acut, va detalia simptomele infarctului şi va oferi informaţii cu privire la măsurile de prevenire a bolilor cardiovasculare.

Workshop-ul se desfăşoară la sediul TVR, clădirea CORP PANGRATI, parter, pe data de 21 septembrie, începând cu ora 12:00.

Pentru înscrieri şi pentru mai multe informaţii trimiteţi email la adresa prieteni@tvr.ro.

Înscrierile se pot face până joi, 20 septembrie, ora 18.00.

Campania „ACŢIONEAZĂ ACUM. SALVEAZĂ O VIAŢĂ” îşi propune reducerea mortalităţii şi a posibilelor complicaţii cauzate de infarctul miocardic acut, prin încurajarea publicului de a acţiona corect pentru salvarea vieţii lor şi a celor din jur. Această campanie este parte a programului "Stent for Life” o platformă unică în Europa, ce-şi propune îmbunătăţirea procesului de primire a tratamentului corect în funcţie de tipul de infarct identificat al fiecărei persoane.

Mai multe informaţii despre campania Acţionează acum. Salvează o viaţă.” găsiţi pe www.atentie-infarct.ro.

FILM.TVR.RO

Logo

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Eurovision 2024: Construcția scenei este completă

Scena este pregătită pentru începerea primelor repetiții pentru Concursul Muzical Eurovision 2024.  

”A doua Românie”: Despre echilibrul între știință, spiritualitate și identitate culturală

Joi, 25 aprilie, de la ora 21:00, la TVR Internațional, Corina Dobre ne-a dat întâlnire la o nouă ediție a emisiunii ”A doua Românie”.